tiistai 24. syyskuuta 2024

 25.09.204

 

Touhula on menossa pikkuhiljaa talvipakettiin 😉. Jos vaikka syksymmällä siellä tulisi oltuakin niin ulkona oleskelu alkaa olla jo vähänlaista. Mutta yksi oikea Touhulan häpeäpilkku saatiin korjattua ennen talven tuloa.

 

Onneksi tuo näkymä on ollut ainoastaan metsän suuntaan 😱.
 

Kari teki vuonna 2013 puuliiterivaraston ja siinä kohta jäi katto pellittämättä. Laitettiin pressu suojaksi ja sitten seuraavana vuonna uusi pressu  jne jne. NYT 11 vuoden jälkeen oli aika poistaa monta kerrosta suojapressuja  ja tilalle tuli peltikate. Saatiin reipas nuorimies Leevi avuksi ja homma oli päivässä paketissa.



Sää oli vielä kesäisen lämmin, tukipuut sopivan mittaisia ja peltiä oikein laskettu määrä ja työ sujui kuin tanssi. Joskus niinkin 😁.

2 kommenttia:

  1. Ja meillä kävi juuri toisin päin... Ja minä murisen ja murisen.
    Meidän piti vielä tulevaksi talveksi peittää pöytä- ja penkkirakennelma, kun sen toimittaja ei tullutkaan kasaamaan sitä eikä sitä saanut kiinni kukaan millään. Suututtaa kuin.... Murr.
    No, tuossa se nyt vielä ensi talven majailee pressun alla, ensi kesänä jollain konstilla se on saatava kasattua; useamman miehen voimilla. Toivottavasti tulee edes sen verran lunta, että peittää koko höskän 😄

    VastaaPoista
  2. Kaikki höskät ja pressujen peittämät häiritsee minuakin, mutta joskus silmä tottuu ajan kanssa :-))).
    Ja kaikki se sellainen puuha johon tarvitaan ylimääräisiä käsiä jää helposti ns. vaiheeseen.
    Minä sain inspiraation lopulta tuohon juttuun kun nokisutari kävi ja kokosi alumiinitikkaat .....siitä sitten rännien puhdistukseen ja siitä sitten katon tekoon.
    Ja eihän siihen tosiaan mennyt kuin se 11 vuotta :-)))).
    Lunta tulee kyllä ; Älä huoli :-))).

    VastaaPoista