sunnuntai 22. syyskuuta 2024

 23.09.2024

 

Kaikkea näköjään voi tapahtua keskellä kirkasta sunnuntaipäivää. Naapuri tuli soittamaan ovikelloa , että joku yrittää varastaa pihasta minun autoa. Auton kimpussa oli nainen ja kaksi miestä. Onneksi naapurin vanhan herran tytär oli käymässä ja näki keittiönsä ikkunasta, että nyt tapahtuu jotain kummallista. Hän oli huutanut tyypeille , että mitäs siellä Terhin auton kimpussa puuhaatte ja olivat  olivat onneksi  lähteneet lipettiin. Ehtivät viedä autosta silmälasit ja aurinkolasit ja takapenkiltä peiton. No sekin toki harmittaa, mutta paljon enemmän olisi harmittanut jos ehtineet auton viedä jollain konstilla. Ja jos vanha rakas autoni olisi joutunut rosvojen käsiin niin se olisi ollut tosi ikävä kolaus. Olen luvannut itselleni pitää siitä huolta niin kauan kuin mahdollista 😉.

Naapuria on nyt paljosta kiittäminen 😇. 

Mutta aika ikävä olo jäi tapahtuneesta kun me ollaan asuttu tähän asti oikeassa "lintukodossa" eli harvoin kukaan tai mikään eksyy pihaan ; metsän eläimet korkeintaan. Ja se , että joku tunkeutuu johonkin omaan niin se tuntuu ainakin hetken pelottavalta. Voi tätä maailman menoa.

 





2 kommenttia:

  1. Olipa hurja juttu! Jotenkin sitä aina haluaisi usko ihmisten hyvyyteen, mutta eihän se niin mene. Hämmästyttäviä juttuja tapahtuu, eikä moni niistä tule ikävä kyllä koskaan ilmi.

    VastaaPoista
  2. Vähäksi aikaa jäi aika ikävä tunne ja kyllähän sekin harmittaa että vietiin silmälasit ja aurinkolasit kun ei niillä kukaan muu mitään tee. Ja uudet pitää minun hommata.
    Peittoa voi joku tarvitakin jos sen kerran viitsi viedä :-).
    Mitä lie huumeporukkaa; ei tuollainen oikein millään muulla selity.

    VastaaPoista