maanantai 23. syyskuuta 2024

 24.09.2024

 

Kesällä minusta ei ole villasukkien kutojaksi. Se hommaa hiipuu jotenkin ihan itsekseen kesän kynnyksellä.. Mutta kun jotain on kiva käsillä pyöritellä niin tein rakkaalle Ystävälle tuollaisen "halauspeiton". Sitä kutoessa tuli katsottua Sorjoset eka kaudesta lähtien loppuun  asti ja ehkä vähän muutakin.



 Se on riittävän suuri jotta siihen voi ihan kunnolla kääriytyä päiväunille tai kun muuten vain kun kaipaa lämpöä.Lankana oli Novitan "Runo" jossa on monia eri värejä jokaiseen värin kaipuuseen. Värit soljuivat runon lailla eteenpäin.Tuota oli mukava tehdä ja se oli myös mieluisa saajalleen 💕.

Nyt voikin jo aloitella pikkuhiljaa sukkien kudontaa ja Pöllön blogista sain vinkin "ristiinvahvistetusta kantapäästä" ja on kiva kun on jotain vähän uutta opeteltavaa. Tuollainen kantapää oli minulle ihan uusi juttu.

Ja olen huomannut, että villasukkia ei kudo koskaan suotta varastoon . Aina tulee tilanteita jossa on kiva antaa sukat jollekin vaikkapa kiitokseksi tai ihan vain muuten lämmikkeeksi. Ihmeesti sukat aina käyttäjiä löytää. Ja hyvä on, että omakin väki sukissa pysyy 😉.

2 kommenttia:

  1. Ihanan halauspeiton olet ystävälle tehnyt; syksyllä on mukava sadekeleillä kääriytyä tuollaiseen ajatuksella tehtyyn peittoon. Lukemaan tai katsomaan vanhoja tuttuja kotimaisia elokuvia, jotka osaa jo melkein ulkoa 😄

    Mulla on sama juttu neuleiden kanssa - usein jää ne kevään viimeiset sukat kesken vaikka sitkeästi yritän saada ne valmiiksi.
    Menneenä kesänä en saanut oikein mitään käsitöitä tehtyä, en ristipistoja, en virkattua - en mitään. Sen yhden pöytäliinan sain virkattua, mutta sekään ei oikein omasta mielestäni onnistunut, vähän kupruilee ja mutkittelee. Kai se ajan kanssa suoristuu.
    Vaan onpahan taas talvi aikaa tehdä kaikenlaisia käsitöitä - Celia ja kirjaston uusi E-kirjasto palvelee ja voi käsitöitä tehdessä kuunnella samalla kirjoja.

    VastaaPoista
  2. Joskus kun olin oikein "martta" -tuulella Touhulassa ja minulla on paljon pitsiliinoja niin tärkkäsin niitä. Siinä siliää ja oikeaa ruttuisempikin liina.
    Mutta luulenpa, että olet vain ihan turhan kriittinen jos nimittäin siitä keltaisesta liinasta on kyse :-).

    VastaaPoista