tiistai 3. syyskuuta 2024

 

04.09.2024

 

Musta-haasteesta oli oikeasti hyötyäkin eikä pelkästään huvia. 

Kun kuvasin kahvinkeittimiä niin tuli mieleen , että niitäkin voisi joskus vähän siivota ja niinpä tein niille kummallekin kalkinpoiston. Sekin tulee tehtyä ihan turhan harvoin.

Ja kun katselin vaatekaappiin mitä mustia vaatteita minulla onkaan "hautajaisvaatteiden" lisäksi niin siitä tuli impulssi laittaa myös jo kesähepeneet takavasemmalle. Pakkaan ne itseasiassa aina matkalaukkuihin 😉; siellä sitten ovat valmiina jos äkkilähtö "pakottaa"  lähtemään talvella etelän lämpöön.

Vaatekaapin järjestely osoitti myös sen , etten tarvitse yhtään uusia vaatteita; kunhan käytän vanhatkin loppuun. Hyvä niin sillä vaatekaupoissa pyöriminen ei ole enää nykyään yhtään minun huviani. Nuorena niissä  jaksoi pyöriä vaikka koko lauantaipäivän 😊. 

 Eli pienimuotoista järjestelyä ilmassa ; kaikkea se syksy teettää 👍.

 

 


 Ei nyt ihan vielä sentään talviunille kun lämpömittari näyttää päivällä +25 astetta 🌞.







6 kommenttia:

  1. Tarpeellisia mustia kuvia siis. ;)
    Huomasin vasta nyt työpäivätoivotuksen - kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskaan ei tiedä mistä se inspiraatio iskee :-).
      Toivottavasti työt alkoi mukavasti.

      Poista
  2. Mihinhän bittiavaruuteen kirjoitin - kun hihittelin täällä itsekseni Värihaasteen "vaikuttavuutta" - tehokasta!! Harmi kun ei liene kovin "tarttuva tauti" - täällä vaan värit viuhuu, mutta eivät lainkaan inspiroi putsaamaan, järjestelemään sun muuta... hih...

    VastaaPoista
  3. Luulenpa , että tuo inspiraatio lähtee siitä kun kuvaa jotain kohdatta ja huomaa samalla, että ohoh tuossahan on pölykerros, sormenjälkiä tai muuta töhnää :-). Eli pitäsi kuvata paljon ja usein !

    VastaaPoista
  4. Huh.. pitäisiköhän nuo vaatteet tuosta pyykkikorista, siis puhtaat, laittaa paikalleen ja käydä samalla kaikki vaatteet taas kerran läpi, saisi niitä taas vähemmäksi. Muuton jälkeen, kun kävin kaupungissa tavaroita läpi ja sitten täällä kun kävin A-nopin tavaroita läpi, olen mm. vaatteet käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti läpi ja jos en ole jotain "tavallista vaatetta" käyttänyt edellisen kerran jälkeen kertaakaan, se saa armotta lähteä.
    Mursunkin olen saanut viimein ymmärtämään, että ihan kaikkia haalistuneita (mustia) t-paitoja ei tarvitse säästää remontti-/työpaidoiksi 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Meillä jos kellä on juuri niitä remonttivaatteita ja mökkivaatteita vaikka kuinka :-)).
      Tuo vaatteiden läpikäyminen olisi tehtävä aikaajoin ja juuri sillä ajatuksella, että mitä ei ole käytetty pitkään aikaan niin sitten pois. En ole kyllä siinä olleenkaan hyvä .
      Ja totuus on myös se, että on niitä suosikkivaatteita joiden puoleen kääntyy aina kun on lähdössä johonkin ja kotivaatteet sitten on mitä on :-). Muut täyttää kaappeja ihan turhaan.

      Poista