torstai 19. syyskuuta 2024

 20.09.2024

 

Nyt kun näitä Touhulan ruokavastoja koluan niin pakastimesta löytyi verilettuja. Ne eivät ole minusta oikein kesäruokaa mutta nyt kun on viileämpää niin hyvältä maistuivat ja tietysti runsaiden  puolukoiden kera.


Eipä ole tullut syötyä noita naismuistiin.

Ja minulla oli kaapissa jemmassa yksi sellainen "pieni" kahvipaketti= 250 g ja  joka tällaiselle kahvikissalle tuntuu aika naurettavan pieneltä. Äkkiä käytetty 😉.Mutta sitten ajattelin, että ennen usein ostettiin "varttikilo" kahvia ja nuo vanhat kahvipurkitkin ovat juuri siksi niin pieniä. Hyvä jos ruo 250 g siihen kokonaan edes mahtuu.



 Kahvi oli arvossaan (jos se on nytkin suht arvokasta) mutta kaiken kulutus oli muutenkin maltillisempaa.  Nyt kaikkea myydään tuplapakkauksissa ja extra large-kokoisia  ja mitä muuta ihmisistä sitten tulee kuin extra large 😂.




2 kommenttia:

  1. Viimeksi, kun söin verilettuja, en enää tykännyt niistä. Harmi. Maistuivat jotenkin tosi kuivilta ja jauhoisilta. Äidin luona oli asuntoa tyhjentäessä tuollainen oikeanpuoleinen kahvipurkki. Annoin sen monen muun retrotavaran mukana entisessä kotitalossani asuvalle naiselle, joka tykkää retrosta.
    Hei, kysynpä tässä samalla, että saanko "mainostaa" blogiasi? Olen aloittanut erästä haastepostausta ja haluaisin ottaa siinä blogisi esimerkiksi. Sopiiko sinulle? Saa sanoa "ei", jos siltä tuntuu!?
    Aurinkoista perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Olen ihan samaa mieltä veriletuista, että itse tehdyt on mehevämpiä ja makoisampia samoin kuin itse tehdyt pinaattiletutkin. Ei vain juuri koskaan tule tehtyä itse vaikka muuten tykkäänkin kokkailla. Lapsuudessani tehtiin paljon veriruokia; veripalttua ja verilettuja eli olen niitä tottunut syömään.
    Moni inhoaa.
    Tottahan toki saat blogiani mainostaa; en mitään sellaista mielestäni kirjoittele , että siitä voisi joku suuttua. Ärsyyntyä voi ja saakin :-).Eli vastaus on "kyllä saa" :-).

    VastaaPoista