lauantai 7. syyskuuta 2024

 08.09.2024

 

Poikkesin pitkästä aikaa  Wetterhoffin käsityökaupassa. Kaikkea ihanaa oli kaupan.

 


 

 Mukaan tarttui tämä tuote



Näiden käyttötarkoitus on saada kudotut  sukat muotoonsa  eikä tarvitse sen enempää höyryttää tai mitä kukakin tekee valmiille kutomilleen sukille.

Heti piti tietysti kokeilla 😊. Ohjeena oli , että sukat kastellaan ja kuivataan kahden pyyheliinan välissä ja sitten pistetään kuivumaan.

 


 Hyvää tässä on ainakin se, että sukista tulee aina samankokoiset 😉. Toisin sanoen ei mitenkään välttämätön kapine, mutta ihan hauska ja toimiva. Kunnon sukkien tekijällä tosin pitäisi olla erikseen sekä miesten että lasten "muotit". Nuo ovat kokoa 38-41 ja hinta oli 14 e. Turhempaakin tavaraa on tullut ostettua ??



11 kommenttia:

  1. Ihana kauppa! Mua ei pidä laskea tuonne - vaikka ihan kiitettävästi (omasta mielestäni 😄) olenkin kuluttanut lankoja parin viime vuoden aikana. Tosin myös lahjoittanut...
    Mulla on kahdet erikokoiset muotit, vähän oisko ne niin kuin naisten kokoa ja miesten kokoa.
    Aikanaan tilasin ensin yhdet, ne on muovia ja niissä ei ole koukkua ripustamiseen, vaan kämmen tuossa varressa, josta ne voi ripustaa - tarvitsee siis koukun. Yrityksen valikoimassa on myös Paavo puiccomitta, pöllön mallinen - ja mitä menee ja tekee Pöllö? Lähettää yritykseen sähköpostia ja kysyy, että kun te teette noita Paavoja, niin voisikohan sillä mallilla tehdä yhdet sukkaplokit... Ja muutaman päivän päästä tipahti postiluukusta tuollaiset sukkaplokit - niissä vain on sen kämmenen tilalla, mikäpä muukaan kuin PÖLLÖ 🤭😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas jotakin; jo oli yritykseltä ihanasti toimittu.
      Tuo käsityökauppa on tosiaan aika huikea ja heillä on myös aika koukuttava nettikauppa. Poikkea jos uskallat :-).

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, käynpä rohkeasti kurkkaamassa nettikauppaa. Ne virkkuukoukut kun edelleen kaivertaa, vaikka niitä onkin 😄 Mutta jos muutaman kuitenkin...

      Poista
  2. Ei ollut yhtään turha ostos! Minäkin olen haaveillut sukkaplokeista ja nythän voisin hankkia sellaiset tölkkirahoilla. Noita on sellaisiakin, joissa koon voi säätää.
    Aurinkoista ja lämmintä sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. No sellainen jossa kokoa voi säätää olisikin mainio juttu.
    Kiitos sitä samaa Sinulle !

    VastaaPoista
  4. Minä etsin netistä nuo säädettävät ja tunnustan, en tajunnut niiden toimintaideaa 🤦‍♀️🤦‍♀️ Piti kysyä Mursulta, että miten ne oikein toimii - ja sitten kun se selitti, niin tunsin itseni TOSI TOSI tyhmäksi!

    VastaaPoista
  5. Johonkin niitä miehenkin aivoja tarvitaan :-))) .

    VastaaPoista
  6. Auts... tämä aiheuttaa "tuskaa" ja paineita... puikoilta kyllä jo jotain putosi.... mutta usein se "loppusilaus" jää ODOTTAMAAN jotain.... nyt virkkuukoukun tuoksia.... Minä olen Iisakinkirkkojen innovaatioissa, mutta saanko niitä "kirkkojani" koskaan valmiiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin kommenttiisi Pöllönkulmalla; ehdotin että jos talven aikana, ennen kuin alkaa uusi pyöräilykausi keväällä? Vaikkei tämä kausi vielä loppunut olekaan, mutta jos kevääksi ne valmiiksi saisit 😀

      Poista
    2. Ja ei koskaan paineita mihinkään suuntaan silloin kun on kyseessä käsillä tekemisestä ; ne toimii luovalla tavalla ja tekee sitten sitä mitä tykkää milloinkin tehdä.

      Poista