maanantai 16. syyskuuta 2024

 

 17.09.2024

Nyt on tullut niin paljon marmatettua kaikkea koulujuttua , että pitää vähän keventää tunnelmaa 😊. Lainasin kirjastosta sellaisen kirjan jota lukiessa piti nauraa kerran jos toisenkin. Valloittava opus.

 


 Miten opetella elämään kuten laiskiainen 😂. Ettei turhia hötkyile. Suosittelen tätä kirjaa kelle vaan 💜. Monenlaisia elämänohjeita kirjasta löytyy .... 

Ja olihan kirjastossa  taas kerran ostettavia kirjoja 2 euroa kassillinen ja muutama romaani oli pakko ladata kassiin  ja pari kivaa muuta kirjaa.


Ja nyt oli lainattavissa myös  "Sitruunakevät"-kirja jota yksi jos toinenkin on suositellut ja siitä aloitin koska sen laina-aika on vain 2 viiikkoa. Helppoa luettavaa ja mukavaa maalaisromantiikkaa. Olen joskus aiemmin lukenut saman kirjailijan "Korvapuustikesän".

Taidan olla vähän kummallinen siinä, että minua usein vaivaa se kun tuollaisissa viihderomaaneissa päivässä ehditään niin paljon asioita , että se on käytännössä ihan mahdotonta.Talot, kahvilat ja puutarhat valmistuu tuosta vaan 😁.

Ja toinen on että kasvit ja puut kukkivat ja kasvavat väärään aikaan . No ei tarinoiden kannalta mitenkään olennaista ja taidan siis olla vähän liian realisti ja tosikko kun tuollaisia mietin. Pitäisi siis olla vain kuin laiskiainen ja nauttia lukemisesta ja antaa romanttisten tarinoiden viedä mennessään 😉.

Hauska yksityiskohta tuossa kirjassa oli reseptit jotka oli kirjassa ihan valmistusohjeineen ja ne kaikki vaikuttivat juuri sellaisilta joita olisi kiva leipoa.Oli mm. sitruunamuffinsseja ja saaristolaisleipää ja hyvin aidon oloisia reseptejä ja itse tuotteet oli myös sijoitettu mukavasti juoneen.

 

 



 

 

8 kommenttia:

  1. Minä taidan jo olla laiskiainen. Ainakin tuntuu siltä. En saa mitään järkevää alulle. Toisaalta en muista useinkaan yhtään, mikä vuoro minulla on huomenna tai ylihuomenna, ensi viikosta puhumattakaan. Elän sitä vuoroa, mikä on.
    Yksi kirjan on minulla aina vaan keskenlukuinen. Kirjasarjan tässä kirjassa on poikkeuksellisen paljon pieniä kirjoitusvirheitä. Lopulta kirjan lukeminen meni siihen, että aloin tuijotella, missä se seuraava virhe taas luuraa.

    VastaaPoista
  2. Tuota laiskiainen kommenttia Sinusta on kyllä ihan mahdoton niellä :-). Teet haastellista vuorotyötä, on perhettä, kudot tosi paljon upeita (kirjo)neuleita , ompelet ja kaiken kukkuraksi soitat monessa eri paikassa. Askartelet ja ideoit kaikkea kivaa ja onhan ne ihanat kissatkin hoidettavana.Olet siis tosi monessa jutussa mukana.Päinvastoin olen monesti hämmästellyt miten paljon saat aikaa eli se siitä "tekemättömyydestä" :-).
    Mutta tuo laiskiainen kirja on niin hyvässä hengessä kirjoitettu ja pistää välillä miettimään tätä tämän päivän loputonta kiireistä elämänmenoa, että vähemmälläkin voisi.... :-). Eikä se tarkoita , että pitäisi ihan vain sohvaperunaksi ruveta.

    Ehkäpä kirja on silloin jollakin lailla epäonnistunut jos kiinnittää epäolennaisiin asioihin huomiota ; vaikkapa niihin kirjoitusvirheisiin :-). Tuo mainitsemani kirja oli kyllä muuten ihan kivaa ja leppoisaa luettavaa. Taidan vaan olla vähän turhan tiukkapipo :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, se SIIVOUS. Ja oikein isoilla kirjaimilla, koska se on varsinainen kummitus minulle ;D ;D Teen vain pakollisia ja kivoja asioita ;D

      Poista
    2. No sittenhän elät juuri sellaista oikeaoppista elämää (laiskiaisenkin mielestä :-)) eli tehdään sitä mikä on mieluista ja mukavaa.
      Siivous EI kuulu minunkaan suosikkilajeihin ja vaikka tykkään että tavarat on järjestyksessä niin sellaisessa kodissa jossa ylipäätään jotain puuhataan niin se myös näkyy ja saakin näkyä. Ja minua harmittaa myös se, että silloin kun on saanut siivottua edes vähänkin paremmin ja käyttänyt siihen omasta mielestä tavallista enemmän aikaa niin lopputulos kestää vain ihan hetken ja sama rumba pitäisi aloittaa alusta . Kuka nyt sellaisesta tykkää :-)).

      Poista
  3. Täytyypä laittaa tuo kirja Lukemattomien listalle - ja vinkata myös Laiskiaiselle (https://laiskiaisentrimmaus.blogspot.com/) tuosta 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa. Laiskiselle ihan oma kirja :-)))).

      Poista
  4. Hih, ostin tänään sitruunan makuisia muffinsseja hävikkilaatikosta! 😄

    VastaaPoista