maanantai 2. syyskuuta 2024

 03.09.2024

 

Tämäpä jatkuikin hauskasti ja sopivasti eli Repolaisen värihaastella ja värinä tällä kertaa MUSTA....aika kaukana keltaisesta 😊. Ja vaikka en ole välttämättä yhtään mustan ystävä niin sitä väriähän löytyy meiltä vaikka kuinka jos paljon. Keitiöstä aloitin ja kodinkoneet tuppaa olemaan nykyään mustia....


 
ne käsikäyttöisetkin 😊

 


 

                                         ja lenkkikengät pääsi oikein riviin kuvausta varten

 


 ja eteisen säläkori jossa avaimet, huulipuna, kynä ja mitä ikinä taskun pohjasta on sitten tullut tiputettua. Ja takaa pilkistää kävelysauvat; sopivasti mustat.




                                              ja kassit ja pussukat


                                                          tarpeellisia tavaroita 



                                              ja vähän tarpeettomiakin 😉


  ja onhan se Arttukin  takapuolestaan ja hännästään musta 😽

 

 

Ja tähän tietysti biisiksi " Black Is Black" 😁.

 


 






11 kommenttia:

  1. Sinähän teit nopsaa musta-postauksen! Minä vasta suunnittelen.
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Luonteeni mukaisesti innostun heti sata lasissa ja siksi kaikki mitä teen ei ole aina ihan priimaa :-) . Suunnittelu ei ole minulle luontaista vaan teen aina sitä mukaa kun vastaan tulee.
    Monta mustaa olisi jälkikäteen voinut lisätä, mutta se on nyt se mikä se on :-).
    Mukavaa työpäivää Sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin tuossa Stanstalle laitoinkin , etten pysty mitään harkitsemaan tai tekemään rauhassa vaan soitellen sotaan :-). Luonteen piire taitaa vielä vaan korostua iän myötä !

      Poista
  3. Monen moista mustaa esinettä löytyi teiltäkin, ja Arttua vähän odottelinkin 😸
    Minäkin vasta suunnittelen ja hissunkissun kuvailen esineen sieltä, toisen täältä.. "ei meillä ole muuta mustaa kuin Mursu"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoinnissa on taas jotain häikkää - oli tullut tuplana tää mun kommentti, poistin tuplan.
      Muutenkin on ollut jotain omituisuuksia tänään kommentoinnin kanssa.

      Poista
    2. Oli tosiaan häikkää sillä aika takuuvarmasti laitoin tuon kommentin SINULLE enkä toista Stanstalle, mutta sieltä se nyt kuitenkin löytyy. Voi tätä tietoteknikkaa :-))).

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Sinä ennätit ensimmäisenä ottamaan kopin Mustasta ja wau miten monipuolisen... tajusin ittekin, että olisihan meilläkin olut mustia kenkiä ja likimain samanlaisen capsulokeitin. Onko airfryer ahkerassa käytössä? Meillä oli parisen viikkoa ja palautin... tuntui niin onnettoman pieneltä, vaikka oli XL... minä olen sellainen "armeijalle ruokaa laittava" (poika tuon nimityksen aikoinaan antoi, mutta söikin kasvuiässä yksistään kuin komppania) Nyt taas pohtinut, että pitäisikö ostaa uusiksi, kun tyypillisimmin (ainakin viikolla) kaksin ruokailemme...

    VastaaPoista
  6. Meillä käytiin pitkästi "kiistaa" siitä hankitaanko tuo airfryer. Minä vastustin kun en tykkää siitä että pöytätasot täyttyy kaikesta tavarasta ja Kari taas niin mielellään hankkii kaikenlaisia vehkeitä :-).Yhtenä viikonloppureissuna se sitten lähti kaupasta mukaan "puolivahingossa".
    Sanoisin, että ilmankin tulee hyvin toimeen ja vastaa mielestäni paljon kiertoilmauunia, mutta toki toimii vähän nopeammin. Meillä on mikro aika vähällä käytöllä ja sanoisin että tämä laite on sellainen mikron ja uunin välimuoto.
    Ei siis mitenkään huono vehje, muttei missään nimessä välttämätön kapistus.

    VastaaPoista
  7. Mustaa löytyy :) Artun pehva vie voiton!
    Meiltäkin varmasti löytyy vaikka kuinka paljon, kunhan ehdin sinne asti. violettikin vielä kummittelee.

    VastaaPoista
  8. Just ja just sain tähän Artusta kuvan edes takaapäin. Se on siitä niin omituinen, ettei antaisi kuvata itseään muuta kuin ihan sikeässä unessa ollessaan. Ei halua julkkiseksi :-). Tosin laitoin sen kuvan eläinlääkäriaseman arvostelusivulle ja sitä sivustua on katsottu yli 10 000 kertaa. Onneksi Arttu ei tiedä sitä :-).

    VastaaPoista