21.08.2024
Yhtä lailla kun minulla on tällä hetkellä innostus säilöntään niin olen panostanut kasvisten käyttöön. Tietysti osin siksi, että omasta takaakin saa kerätä jotain ja kaupassa on edullisia ja hyvän oloisia kasviksia vaikka kuinka. Ja se Lidlin 2 euron hävikkikassi ; taas kerran totean, että vertaansa vailla 😉.
Tästä lähtee alkuun makaronilaatikko ; vähän eri tavalla.....
Eli pilkoin uunivuoan pohjalle kaikkia kasviksia mitä sattui olemaan, seuraavaksi vuokaan tuli härkis ja mausteet ja pieni määrä raakaa makaronia. Nesteeksi kasvisliemi ja ruokakerma. Nestettä vähän enemmän kun makaronit ovat raakoja uuniin mennessä , mutta juuri sopivasti kypsyvät kasvisten kanssa kunhan on vain riittävästi nestettä vuoassa. Loppuvaiheessa juustoraastetta pintaan ja tosi hyvää tuli.
Helppoakin helpompi. Ja minusta kyllä maukkaampi kuin se perus makaronilaatikko.
Näyttää herkulliselta! Minäkin laitan makaronit 'raakoina', jos laitan lihalientä ja siihen sulatettua tuorejuustoa.
VastaaPoistaTeen hirmuisen harvoin makaronilaatikkoa, mutta pitää muistaa kun seuraavaksi teen tuo yhdistelmä lihaliemi+juusto.
VastaaPoistaSe juusto "jähmettää" sopivasti.
Poista👍😋
PoistaRaaat makaroonit, kaupan suikalejuurekset, lihalientä ja kermaa pinalle usein aurajuustoa.
VastaaPoistaKun on mukana kermaa ja auraa niin ei voi olla huonoa😋.
VastaaPoista