sunnuntai 4. elokuuta 2024

 05.08.2024

 

Hämeenlinnan pääkirjastossa on kivan värikäs näyttely.

 


 Erityisestu minua veti puoleensa nuo langoista tehdyt teokset. Nykyaikaisia raanujen ja ryijyjen sekoistuksia. Tulee tarve hypistellä 😊.





Ja ihan hauskoja muutkin teokset




Esillä oli myös Liisa-Alice Sallisen näyttely Women as Lovers 

 


Kissataulu oli eniten minun mieleen 😻. 

Huilunuotteja kävin lainaamassa ja sivutuotteena tuli pieni näyttelykierros. Kaksi kärpästä jne... 😊



4 kommenttia:

  1. Olen tänään lukenut kaikki 121 postaustasi Espanjasta, kiitos! :D
    Itse en ole käynyt koskaan Espanjassa, joten oli ihan mukava tutustua Aurinkorannikkoon näin virtuaalisesti. Tämän blogin satoja postauksia en ehkä kaikkia lue, heh.
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ohoh. Oletpa ahkera ja sitkeä lukija :-). En kuuna päivänä olisi uskonut , että joku jaksaa. Mutta tosi hieno juttu. Nuo kummatkin kolmen kuukauden reissut Turkkiin ja Espanjaan oli kyllä elämyksiä itselle kun sai oleilla rauhassa ja katsella paikallisten elämää. Ja jos intoa vielä riittää niin "matkamuistoja" blogissa on vähän erilaisia reissuja.
    Mutta kiva saada Sinut lukijoiden joukkoon !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo oli puolellani! Ihmettelin sitä, että törmäsin vissiin VAIN kolmeen kommenttiin siellä? Minulla on jo auki se "matkamuistoja" -sivu, mutta ehdin sinne varmaan vasta illalla. "Pitää" leipoa piirakka... ;)

      Poista
    2. Hetken piti tuumata tuota juttua. Tiedän että lukuisat työkaverit , ystävät ja perhe lukivat Espanjan ja Turkin blogeja tiiviisti ja olihan se myös varmistus, että matkalla on kaikki hyvin kun kuitenkin yksin olin reissussa. Mutta siihen aikaan ei kai ollut tapana kommentoida ?? .
      No olen itsekin aika uusi "kommentaattori" ja vasta hiljattain on ilmaantunut erinäisiä kommentteja blogiini ja olen hoksannut että sehän on tosi kiva juttu. Aiemmin ajattelin että tällainen päiväkirja-tyyppinen höpöttely on pääosin itseä varten eikä ketään muuta edes kiinnosta. Ja kommenttien myötä on sitten tullut tutustuttua moniin kivoihin blogeihin. Kuten Sinun :-).
      Matkamuistoja-blogin halusin tehdä siksi, että tulisi taltioitua edes jotain kuvia ja juttuja menneiltä makoilta kun valokuviakin on niin monessa muodossa hajallaan. Blogi vaatii vähän hiomista vielä, mutta oli aikamoinen rutistus koota kaikkea vuosien varrelta.

      Poista