maanantai 5. elokuuta 2024

 06.08.2024

 

Kaikki mikä liittyy autoihin hermostuttaa minua. Ei silloin jos auto kulkee hyristen , mutta heti jos tulee jotain ongelmaa jähmetyn kerta kaikkiaan. Se johtuu pitkälti siitä, etten tunne enkä tiedä juuri mitään autojen tekniikasta enkä tunnista sanasta  mikä on vaikkapa laakeri. Onko se iso vai pieni juttu  😁. Enkä ole myöskään kiinnostunut opiskelemaankaan teknisiä juttuja; sitä varten on mielestäni ammattilaiset.

Eilen oli taas se yksi pelottava päivä eli katsastus. En nyt sentään yöunia sen takia menettänyt ja yritin mennä viileän rauhallisesti ja rennosti paikalle. En nyt sentään ihan vihellellen 😊.

Pieniä korjattavia juttuja löytyi eikä ihme sekään sillä autoni on jo 22 vuotta vanha. Sillä aion ajella niin kauan kuin se kulkee; ollaan ystävystytty kun ollaan niin monista jutuista yhdessä selvitty😉.

 


 Aika monta kertaa on tarvittu hinausautoakin 😂.

 

 


4 kommenttia:

  1. onnittelut 🏆,vuojen saat taas körryytellä.🚗.
    Turvallisia kilometrejä !

    t.Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :-) turvallisuus ennenkaikkea. Ja onhan se hyvä, että tuo katsastus on pakollinen juttu. Ei muuten kuitenkaan tulisi mentyä :-).

      Poista
  2. Onnittelut 22 vuotisesta 'liitosta'!!
    Olen tyytyväinen, että asun paikassa, jossa autosta olisi enemmän haittaa, kuin hyötyä. ;)
    Lisäsin blogisi omaan sivupalkkiin, enkä ymmärrä, miksi siihen ei päivity postauksesi, kuten muihin? Hö.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :-) Liitto pysyy niin kauan kuin auto pysyy kasassa :-).
    Olen sen verran toope näiden tietsikka juttujen kanssa, etten osaa yhtään vinkata mitään tuohon päivitysasiaan. Teen vain sen minkä osaan :-).

    VastaaPoista