torstai 22. elokuuta 2024

 

 23.08.2024

 

Ihastuin "Kikkajohanna neuloo" -blogissa porkkanasäärystimiin ja kauniisti anelin niiden ohjetta. Ja sen sitten sainkin; kiitos siitä 💖. Säärystimille minulle  ei ole oikein käyttöä, mutta porkkanasukille kylläkin.

 

 

 

Tästä taitaa lähteä taas pikkuhiljaa villasukkien kutominen kesätauon jälkeen 😊.

5 kommenttia:

  1. Ihanat porkkanasukat 🥕🥕🥕
    Mä olen urheasti yrittänyt saada puikkoja pysymään käsissä, mutta ei.. ei ne vaan pysy.
    Lankoja on vaikka kuinka; korkkaamattomia keriä, jämälankoja mistä yhdistelemällä voi tehdä mitä vaan. Yhtenä päivänä kaupassakin Mursu sanoi lankahyllyn kohdalla "jää sä tähän hiplaamaan noita, mä tuun tän kautta takaisin" - kävelin uskollisesti sen perässä VAATEOSASTOLLE, minä joka inhoan vaateosastoja yhtä paljon kuin Mursu. Ja se meni ostaan vaan sukkia.... 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllö :-).
      Käsityöt on sellaista luovaa toimintaa , että siihen tarvitaan ihan oma vire ja inspiraatio. Sinä olet tehnyt niin paljon hienoja , taitavasti ja huolellisesti tehtyjä juttuja ettei niitä nyt ihan tuosta vaan "sävelletä".
      Minäkin kaihdan vaateostoksia. Onneksi ei enää nykyään tarvii paljon niitä "parempia" vaateparsia niinkuin ennen. Vaatteiden ostaminen oli nuorena kivaa, mutta pikkuhiljaa se into sitten on hiipunut. Äitini on tosin ollut koko ikänsä ns. vaateihminen ja vieläkin hoitokodissa on tarkka mitä laittaa päällensä....välillä tosin menee hupsuksi se juttu, mutta so what :-))).

      Poista
  2. Onpa kivat sukat! Josta tuli mieleen jääkaapissa oleva porkkanapussi - olin unohtanut sen, kääks. Itse en ole vielä saanut puikkoja hyppysiin, mutta keikuttelin sentään tänään virkkuukoukkua. Jännää virkata mielen ja jämälankojen myötä mitä sattuu syntymään. Aika kookas tekele tällä kertaa, näemmä. ;)
    Hyvää alkavaa viikonloppua! Täällä alkoi just sataa...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Stansta :-).
    Porkkanat säilyy aika kauan jääkaapissa joten saattapi olla , että voit niistä vielä jotain kokkailla.
    Virkkaus on minulle vähän vieraampaa; tosin olen sitäkin aina silloin tällöin kokeillut. Jämälankailu on hieno juttu kun niistä voi saada aikaan vaikka jos mitä ja meillä kaikilla käsitöitä tekevillä niitä jämälankoja tuntuu piisaavan.
    Täältä varsin aurinkoista lauantaita toivottelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Täällä on harmaata, enkä ihmettelisi, jos ripsauttaa vettä. Katsoin porkkanat eilen ja ihan kunnossa ovat.

      Poista