keskiviikko 3. tammikuuta 2024

 04.01.2024

 Eilen  tapahtui jotain tosi huikeaa 😉. Sain soittaa huilua sisällä (tosin tiiviisti oven takana) ilman , että Arttu sai hepulin. Vaihtoehtoina on , että Arttu paran kuulo on pahasti huonontunut, soittoni on  jonkinverran parantunut tai sitten se yksinkertaisesti ymmärtää etten voi mennä näin kylmällä alakerran tiloihin  soittamaan 😊.Yllättäen ihan rauhallisesti se oleili koko soittoharjoituksen  ajan sohvan selkänojalla suosikkipaikassaan. Vielä jos voisi jotain kehitystä toivoa niin olisi tosi hienoa , että saisi imuroida silloin kun Arttu on sisätiloissa. Nyt on imurointitauko ihan niin pitkään kuin on pakkasta   paljon. No toisaalta 😁...hyvä syy olla  koskematta imuriin.

"Kissalla on hyvä kuulo ja sen kuuloaisti on kolme kertaa herkempi kuin ihmisellä. Kissa kuulee hyvin etenkin korkeampitaajuisia ääniä ".
 
Eli ei ihme jos huilun korkeat äänet kauhistuttavat kissaa....
                          
                   
                  
                                     


 
 
Totuuden nimessä ei Arttu tässä huilun soittoa kauhistele vaan ainoastaan haukottelee syvään ja antaumuksella .
 
+  Päivän plussa siis tulee Artun uuden käyttäytymisen kautta. Hyvä Arttu 💖 eikä miinusta jokaiseen päivään aina tarvitsekaan.

2 kommenttia:

  1. Huilunsoitto onkin todellinen koetinkivi ;) Minun tarvitsee avata vain kotelon päällä oleva vetoketju, kun Merri hoksaa, että pahus sentään, se soittaa taas ;D Imuroimisesta se kuitenkin tykkää. Se tulee jopa viereen vahtimaan, että homma hoituu.
    Frodo ei tykkää kummastakaan.

    VastaaPoista
  2. Helpottavaa kuulla että muutkin kissat karttaa soiton ääniä. Huilunsoitonope puolestaan oli kovasti hämmästynyt etten voi soittaa sisätiloissa. Luuli kai tekosyyksi ettei aina niin suju:-).Hänellä on nimittäin itsellään myös kissa joka kaiketi rakastaa huilun ääntä ?? Se kissa osui oikeaan kotiin :-).

    VastaaPoista