torstai 25. tammikuuta 2024

 

 26.01.2024

 

Meillä presidentin vaalien ennakkoäänestyspaikkana oli mm. Hämeenlinnan pääkirjasto. Siellä tulee käytyä vähän harvemmin , mutta nyt sitten kaksi kärpästä samalla iskulla.  Äänestyksen lisäksi löysin nimittäin vielä lisää lukemaani Maria Jungstedtin jännitysromaanisarjaa.Luulin, että olen lukenut jo kaikki mutta ilokseni vastaan tuli vielä kuusi lukematonta. 

 



Kaikkea en ole pystynyt lukemaan järjestyksessä mutta se ei ole juurikaan haitannut. Nyt kun nämä lukaisen niin kaikki vuosina 2003-2013 Gotlanti- julkaisut on luettuna. On siinä tullut selvitettyä murhia kerrakseen. 

Seuraavaksi pitäisi löytää jokin uusi kiehtova sarja ja ehkä välillä jotain muutakin kuin murhia 😉.

5 kommenttia:

  1. Katselin meidän alueen kirjaston Lukudiplomin julkaisutilaisuuden viime viikolla ja eilen kun kävin "omassa kirjastossa", nappasin sen sieltä paperisena mukaan ja ensimmäisen kirjankin, kategoriasta "pitkiä nimiä".
    Löytyisikö täältä luettavaa?
    https://lastufinna.lahti.fi/aikuisten-lukudiplomi/

    VastaaPoista
  2. Katselin tuota vinkkilistaa enkä voinut olla nauramatta "pitkiä nimiä"-kategoriaa.Vaikkapa "Pojallani on seksielämä ja minä luen äidille Punahilkkaa" tai "Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia".
    Olen tosin sellainen kirjaston kävijä että marssin sisään ja lainaan mikä osuu kivasti kohdalle enkä oikein osaa ennakoida enkä tutustua mihinkään etukäteen.
    Kiitos kuitenkin vinkistä jospa minäkin oppisin vielä vähän jalostamaan tuota kirjastoreissuilua :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainasin just tuon "Pojallani on seksielämä.." ja jos aikaisemmin olen lukenut tuon toisen mainitsemasi kirjan.

      Jos mulla ei ole mitään varattuja kirjoja - niin kuin nykyään yleensä on - eikä ole mitään tiettyä mitä olisin hakemassa, suuntaan ensimmäisenä palautushyllylle sieltä löytyy usein luettavaa. Seuraavaksi Uutuudet. Ja jos käy niin, ettei niistä löydy mitään, käyn katsomassa vanhat tutut kirjailijat, oisko tullut heiltä jotain uutta ja siinä matkalla vilkuilen hyllyjä noin ylimalkaisesti.
      Onneksi täällä blogimaailmassa on paljon lukijoita, joilta voi napata vinkkejä 👍

      Poista
  3. Samaa polkua kuljen eli ensin palautetut ja sitten uutuudet :-). Tosiasiassa kirjastossa vaivaa varsinainen runsauden pula. Itse en juuri koskaan tee ennakkovarauksia vaan painelen tunne edellä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon runsauden pulan takia poimin lukuvinkkejä muiden blogeista ja niistä harvoista lehdistä joita tulee luettua ja joissa lukuvinkkejä on.
      Kovin montaa lukevaa ystävää ei ole, mutta äidin kanssa kierrätetään kirjoja 😄
      Varauksia teen oikeastaan siksi, kun kirjastoon on kuitenkin sen verran matkaa, niin on ainakin aina se yksi, kirja jonka saan sieltä. Kaupungissa kun asuttiin ja kirjasto oli melkein nurkalla, ei ollut niin väliä jos haluamaani kirjaa ei ollut saatavilla just silloin kun sitä halusin.

      Poista