perjantai 19. tammikuuta 2024

 20.01.2024

 

Tyttöjen  pienet sukat  on kyllä tosi kivat ja nopeat tehdä jos vaikka vertaa vaikkapa miesten sukkiin. Nämä pinkit sukat valmistui oikeasti ihan muutamissa tunneissa kun vain istui ja tikutti menemään 😉.



Samalla tuli katsottua "suomalainen menestysresepti"-ohjelmaa toisella silmällä ja korvalla. Hienoja ajatuksia ja rohkeita yrittäjiä. On varmasti  todella vaikeaa saada aikaan jokin ns. hittituote jota sitten voidaan valmistaa myös teollisesti ja pitää myös pintansa kaikkien jo olemassa olevien tuotteiden rinnalla. Hienoa on myös se , että moni suosii kierrätystä ja kasvispohjaisia tuotteita; se on tulevaisuutta. Ja jälleen kerran ihmettelen miten niin moni pystyy laittamaan itsensä näytille tv-ohjelmaan. Hattua nostan. En itse ikinä pystyisi olisin sitten miten taitava tahansa missä lajissa tahansa.




6 kommenttia:

  1. Voi miten suloiset sukat olet neulonut, ihanat.
    Mun pitäisi neuloa ne kaksi pari joulukalenterisukkia valmiiksi, mutta aloitin uuden parin ihan peruslapasia raidallisesta langasta.
    Pakko ruveta tekemään keskeneräisiä valmiiksi, että saa neuleet pois käsistä ennen kesää 😂

    VastaaPoista
  2. Sukat oli niin pienet että pystyi lähettämään kirjekuoressa saajalleen.
    Nykyiset postimaksut on korkeita eli kun välillä pitää lähettää paketteja niin tuntuu että lähettäminen on kalliimpaa kuin paketin sisältö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postimaksut on ihan törkeän korkeita tänä päivänä!
      Sisko kun asuu siellä Englannissa, niin ei enää tule läheteltyä paketteja niin kuin ennen - nyt brexitin myötä kun kaikki pitää vielä tullatakin, lähetät mitä vaan.
      Kun Siskolla ja lapsilla on synttärit syksyllä kuukauden sisään, maksaa suunnilleen saman verran mennä viemään heille lahjat itse - ja saa halata ja touhuta lasten kanssa samalla - kuin ruveta lähettämään pakettia.
      Lankomies jaksaa odottaa omaa lahjaansa: Anopin tekemää makaronilaatikkoa muutaman kuukauden 😉

      Poista
  3. Meilläkin läheteltiin ennen paljon paketteja ihan vain perheenkin kesken kun asutaan eri paukkakunnilla ja se lähettäminne oli edullista ja myös VARMAA. Nykyään posti kulkee miten sattuu ja yksi postikortti Siskolleni kesti mennä perille kaksi kuukautta.
    Asia ehti vanheta monta kertaa :-) mutta ei kai kukaan mitään tärkeää edes viestitä postin kautta kun on nämä muut vempaimet käytössä.
    Makaronilaatikkoa ei siis kannata lähettää :-) :-) !

    VastaaPoista
  4. Kauniit ja hempeät sukat!
    Minullakin on just tuollainen nuottivalo. Käytän sitä esim. palokunnanmarssilla, kun on vähän hämärää, tai muussa vastaavassa tilanteessa. Sitten minulla on varta vasten teetetyt soittolasit, kun ei aina näe kunnolla ;) Valo tekee välillä tepposet eri harjoitustiloissa ja nuotit ovat välillä ihan kirkkaat, välillä vähän sumeat, siis tavallisilla silmälaseilla.

    VastaaPoista
  5. Minä voin aina syyttää että etten nähnyt nuotteja kunnolla🙄🙃 mutta tosiasia on että välillä on vähän vaikeuksia nähdä kunnolla.Nyt on käytössä töissä räätälöidyt kolmiteholasit☺️.

    VastaaPoista