sunnuntai 28. tammikuuta 2024

 28.01.2024

 

Tehtiin pikavisiitti Hyvinkäälle eli nautittiin leppoisasta oleilusta, hyvästä ruoasta ja hyvistä unista hotellissa. Kulttuuriosio jäi tällä kertaa kokematta. Tarkoitus oli poiketa menomatkalla Riihimäen metsästysmuseoon , mutta Riihimäen lasitehtaalla oli vuotuinen lasimyyntipäivä ja kaikki paikat oli autoja väärällään ja päätimme jättää museokäynnin siksi toiseen kertaan. Minulla on muutenkin vähän kaksijakoinen suhde täytettyihin eläimiin 😕ja myös  metsästykseen. Mutta ei siitä sen enempää.

 

 

Ajauduttiin kuitenkin matkalla Motonettiin auton osia hakemaan ja samalla napattiin matkaan mukaan Air fryer eli kotoisasti ilmakypsennin. Halpa ja hyvä ??

 


 

Kari on sellaisesta puhunut jo kauan, mutta olen torpannut puheet alkuunsa. Hitaanlaisesti kuitenkin  kypsyin siihen ajatukseen, että olisi taas yksi laite keittiössä lisää. Aika sen näyttää tuleeko käytettyä ja miten paljon vai löytääkö se paikkansa loppujen lopuksi vaatehuoneen hyllyltä 😁.

 Ai niin ja löysimme hotellin "olohuoneesta"  kivan meille uuden lautapelin "AIKAMATKA". Olen itse historiassa tosi tumpelo , mutta tässä pelissä olimme riittävän tasaväkisiä niin , että peliä oli tosi hauska pelata.



Tosin montaa kertaa ei tätä peliä voi pelata jos vähänkään muistaa vuosilukuja. Kuka muistaa, kuka ei 😁.



2 kommenttia:

  1. Vuosiluvuista tulee mieleen (tietenkin ne muutamat tärkeät Suomeen liittyvät vuosiluvut ja sen sellaiset) vuosiluku 1323.
    Se on vuosiluku jonka opin koulussa ja sen olen muistanut aina - varmaan jos tätä olisi ambulanssimiehet kysyneet silloin kun hakivat mut yhden kohtauksen jälkeen ja kyselivät kaikenlaista, niin olisin muistanut. Suomen presidenttiä en muistanut.
    Eli Pähkinäsaaren rauhahan tuolloin solmittiin.
    Mutta ketkä sen solmivat, sen olen "oppinut" vasta viime vuonna...

    VastaaPoista
  2. Yllättäen minäkin muistin joitakin syvälle syöpyneitä vuosilukuja koulun historian tunneilta ; oli kai ollut pakko päntätä päähän kokeita varten. Paljon olisi koulussa oppinut hyödyllisiä asioita jos olisi ollut aina täysillä mukana.
    Sanon tosin usein, että jokin tieto pitää jo poistaa aivoista (kuten vaikkapa lastenlaulujen sanat) jotta sinne mahtuu paremmin uutta tietoa :-).

    VastaaPoista