tiistai 9. tammikuuta 2024

 10.01.2024

 

Mikä lie matkustuskärpänen pörisee koko ajan takaraivossa 😂. 

Ja tulee myös mietittyä aikaisempia reissuja. Työssäolessa piti mennä silloin kun oli vapaata ,mutta silloinkin löysin pari kertaa  matkatoimistojen äkkilähtöjä tosi edulliseen hintaan. Toinen oli Turkkiin täysihoidolla alle 200 euroa ja varsinainen helmi oli matka Tunisiaan viiden tähden hotelliin all inclusive ja sekin vain vain 200 euron kieppeillä. Niiden jälkeen teki vähän tiukkaa varata ihan listahintainen matka.

Nykyään en enää bongaa mistään noin halpoja hintoja ja vaikka välistä vertailen valmismatkoja ja omatoimimatkoja niin lähes samaan lopputulokseen päädyn. Espanjasta vapailta markkinoilta asunnon vuokraaminen on kovastikin kallistunut. Muistaakseni aikoinaan sekä Turkissa että Espanjassa ollessani kaksion (Turkissa kolmion)  kuukausivuokra oli siinä plus 400 e ja se sisälsi sitten veden ja sähkön ja joskus netinkin.Nyt saa maksaa melkeinpä puolet lisää.

 Turkin asunnosta ja uimarannasta valitsin pari kuvaa.Lähinnä sillä ajatuksella, että mitä sillä rahalla aikoinaan sai.....

 






ja Espanjasta myös





Ja ihan pakko on laittaa vielä kuva "Manolitosta"; naapurin kissasta joka taiteli neljännessä kerroksessa parveelta toiselle. Se tuli vastaan asunnossa jonka vuokrasin kuukaudeksi Benalmadenan pääkadun varrelta.Se odotti aina aamuisin parvekkeella että heräsin ja monta hauskaa hetkeä sen kanssa vietin. Se näytti mm. miten kissat osaa käydä vessan pöntöllä ihmisen tapaan.Sen reissun bonuskissa 😽.



Ja kun näitä aurinkoisia kuvia tuli katseltua niin ei se matkakärpänen sieltä ainakaan mihinkään katoa . Surisee entistä kovempaa 😁, mutta siitä huolimatta jätän tämän matkustamisesta pähkäilyn tähän. Menen sitten kun/jos  menen !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti