sunnuntai 21. tammikuuta 2024

 22.01.2024

 

Jos vaikka vielä ei ole Runebergin päivä lähelläkään niin nimikkotorttuja on ollut jo jonkin aikaa kauppojen hyllyillä ja mekin yhdet sellaiset tortut syötiin päiväkahvilla. Oli mehevä ja hyvä; Fazerin valmistama.

Lauantaina tuli vastaan kokonainen laskiaispullatiski. Voi miten paljon valinnanvaraa. Ostimme  kokeeksi sitruunapassion version kun ajattelin , että se olisi mukavan raikas.



Ja yllättäen olikin jopa liian raikas eli kirpeä hillo olisi vaatinut minun makuuni tasapainottamaan vähän makeampaa kermatäytettä. No onpahan sellainenkin nyt testattu. Ja aina uutuudet ovat tervetulleita.


 

Taitaa olla kuitenkin niin, että se perinteinen laskiaispulla mantelimassalla/mansikkahillolla ja kermalla on vain yksinkertaisesti se paras 😋.


2 kommenttia:

  1. Sitruunapassion, kuulostaa herkulliselta!
    Meillä ei juuri laskiaispullilla herkutella; jostain syystä vaahdotettu mikä vaan ei sovi Mursulle - ei auta laktoosittomuuskaan. Eli laskiaispulla on syötävä kotona just oikeaan kellonaikaan 😉

    VastaaPoista
  2. Kyllä se paras laskiaispulla taitaa olla itse tehty mutta itse viitsin leipoa pullaa vain kertaalleen sitä varten joten se projekti saa vielä odottaa joten sitä odotellessa voi testailla eri makuisia kaupan tuotteita ....

    VastaaPoista