tiistai 2. tammikuuta 2024

  03.01.2024



Joulukoristeiden poisto pani liikkeelle hurjan kodin järjestelyn. Piti siivota jääkaappi ja tehdä kalkinpoistot kapsulolle ja kahvinkeittimelle ja siitä sitten "pakko jatkaa" keittiön kaappeihin. Niinkuin olen aiemminkin todennut pitäisi olla oikea martta, että kotona olisi kaikki mallillaan. Enkä sellaiseen pyri kunhan nyt edes välillä tulee pyyhittyä sellaisiakin paikkoja joihin ei tavallisesti tule tartuttua. Ja niitä riittää 😕. Kirkas kuulas aurinkoinen pakkassää on juuri oikea aika ja paikka saada siivousinspiraatio.




  Maukkaat itse leivotut juustosämpylät aamukahvilla 😋

-   Pahuksen pakkanen jatkuu



2 kommenttia:

  1. Saisinkohan minäkin tänään joulukoristeet pois - niitä kun ei kovin paljoa edes ole. Sinun innoittamanasi voisin ne ottaa ja kerätä laatikkoon, Mursu nostaisi laatikon kaapin päälle. Ja siinä samalla minäkin voisin tehdä vähän muuta siivousta... Mutta ensin pitäisi nostaa vähän tätä takamusta tästä tuolista 😜

    VastaaPoista
  2. Siivous ja järjestely on asioita jotka vaatii inspiraation muuten se on vain sellaista pakkopullaa.Mutta oishan se ihan kiva jos ihan vain lukemalla jotain juttua saisi aloitettua :-).
    Minulla on ahkera Sisko ja kun melkein joka aamu puhellaan niin yritän seurata perässä. Hän on jo päässyt paljon pidemmälle kuin minä tavaroiden luopumisessa, mutta hän onkin isosisko eli ilman muuta pikkusiskoaan fiksumpi :-).

    VastaaPoista