lauantai 13. tammikuuta 2024

 14.01.2024

 


 

 Jos näkisin tuollaisen maalatun taulun ajattelisin, että nyt on taiteilijalla lipsahtanut vähän liian punaiseksi taivaanranta 😉mutta tottahan se on, että pakkasaamuna voi näyttää noin ihanalta kun aurinko nousee. Muutenkin alan jo uskoa, että kevättä kohti mennään kovaa vauhtia vaikka vastassa olisikin vielä muutama kylmä talvikuukausi niin siitäkin huolimatta;   voiton puolella taas ollaan !

2 kommenttia:

  1. Upea oli teidänkin aamutaivas! Itse katselin eilen aamulla, miten taivas syttyi tuleen tuolta kaupan suunnalta; ei voinut kuin silmät suurena ja suu auki ihailla, miten kaunista se oli.
    Tässä yhtenä iltana kun ihailtiin kaupasta tullessa sitä upeaa auringonlaskua Päijänteen yllä, puhuttiin, miten "ei näitä kaupungissa nähnyt" - mutta peruttiin sitten puheemme: kyllä niitä näki, mutta ne katosivat niin nopeasti sinne harmaiden kerrostalojen taakse.
    Mekin usein parvekkeelta auringonlaskua katselimme, mutta ei se kauaa näkynyt, kun katosi muiden yhtä korkeiden talojen taa piiloon.
    Se näkyy "loppuun" asti: viimeiset säteet tuosta olohuoneen ikkunasta puiden latvoissa tai keittiön ikkunasta naapurin talon ohitse juuri kun se katoaa horisontin taa.

    VastaaPoista
  2. Niin ja pitää osata myös havannoida. Välillä sitä kävelee ulkona niin omissa mietteissään että kaikki katoaa ympäriltä.Tai sitten ei vaan osaa keskittyä olennaiseen. Talvinen luonto on usein huikean kaunis enkä yhtään ihmettele jos jostain kaukaa tulleet turistit hämmästelevät kaunista puhdasta lunta ja lumen peittämää luontoa. Meille se on niin itsestään selvää ja välillä talvi kiukuttaa kauneudesta huolimatta :-).

    VastaaPoista