sunnuntai 31. joulukuuta 2023

 01.01.2024

 

Vuoden vaiheessa tulee enemmän mietittyä mennyttä ja tulevaa ja oma ikäkin vilahtaa ajatuksissa. Kun sitä väkisinkin vanhenee ja tulee kömpelöksi ja hitaammaksi.

Välillä Karin kanssa nauretaankin että kropassa vain ranteet pysyy rentoina eli  tavarat tuppaa tippumaan niin helposti 😂.

Mutta ehkä kaikkein merkille pantavin asia minussa on kuitenkin lisääntynyt herkkyys . Kyyneleet tulee silmiin vähästäkin. Linssit huurtuu kuten Kari toteaa kun katsellaan elokuvia. Ja empatiaa riittäisi ihan kaikille. Iän myötä alkaa ymmärtää lähes kaikkia ja kaikkea.Vieraita ja tuttuja.Ihmisiä ja eläimiä .Ei nyt niin vaarallista, mutta vähänkös outoa 😐.

 


 

Uusi vuosi ja uudet kujeet ja ajattelin kokeilla kirjata päivittäisen plussan ja miinukseen ; siis niin kauan kuin sellainen  hyvältä tuntuuu .

uusi vuosikalenteri on vielä siisti ja tyhjä. Kaikki on mahdollista....

turhan kova pakkanen eli  -20 astetta on ihan liikaa ulkoilessa ja kissan 

   mielestä ihan 😾 🙀.




2 kommenttia:

  1. Ai tuo silmien "huurtuminen" johtuukin iästä 😉😊 - ja minä kun olen luullut, että silmissä on jotain vikaa tai kotona liikaa pölyä, kun niin usein nykyään tuntuu silmät vuotavan vettä.

    Kamalan luonnon Ketulla taas välähti 😄

    Minä voisin sanoa tämän päivän plussaksi - tai oikeastaan se menee viime vuoden puolelle: on ollut mukava tutustua sinuun näin blogin kautta; linnuntietä meillä ei ole edes kovin paljon välimatkaakaan. Teidän kotikulmia on tullut koluttua silloin tällöin "entisessä elämässä" ennen kuin muutettiin tänne maalle.

    VastaaPoista
  2. Blogikaveruus on siitä erikoista , että luo ihan oman kuvan kirjoittajasta ; onko se sitten oikea vai väärä ei sen ole niin tarkkaa.Mutta totta on , että kun riittävän kauan seuraa jonkun blogia niin jotain oppii tietämään toisesta ihmisestä ja elämästä.
    Minun tarinani ovat päiväkirja-muotoisia eikä juuri sen kummempaa pidä sisällään kuin sen hetken ajatuksia/fiiliksiä/tapahtumia mutta ainakin itselle on kiva kun voi tarkistaa menneiltä vuosilta , että miten mikäkin asia menikään.
    Pöllönkulman asioita seuraan myös tarkasti :-).

    VastaaPoista