perjantai 26. tammikuuta 2024

 27.01.2024

 

Minulla oli aikoinaan Roope niminen kissa.

 


 

 

 


 Muutama epätarkka valokuva löytyi Roopesta.

Roope joutui matkustamaan kanssani Kuopioon kun menin sinne vuodeksi opiskelemaan. Ei ollut kivaa kissalle joutua pieneen opiskelijaboxiin, mutta Kuopiossa parasta taisi olla sen mielestä torilta tai kauppahallista ostetut tuoreet muikut. Ne sopi hyvin myös opiskelijan budjettiin kun siihen aikaan sai kalaa vielä tosi  halvalla. Kun se oli syönyt kyllikseen niin sen paha tapa oli piilottaa muutama muikku maton alle 😺ja sitä jos ei huomannut niin lopputulos aika ilkeä kun sitten astuit muikun päälle.Lits.

No minä ostan nykyäänkin muikkuja kun niitä kalatiskillä on tarjolla. Arttukin ymmärtää niiden päälle.

 


 

 Eurolla saa muutaman muikun ja juuri sopivasti, että se ehtii ne syöttää tuoreena. Onneksi ne kaikki tosiaan syödään eikä jämiä piilotella minnekään  !!.

2 kommenttia:

  1. Miten söpö Roope on ollut!
    Minulla on ollut joskus kissa nimeltä Viljo, mutta se otti hatkat, ei tykännyt elää samassa taloudessa koiran kanssa. Luulen, että löysi uuden kodin pellon toiselta puolelta :)
    Toisella mummolla oli aina kissoja.
    Muistan kerran kun meillä oli saksanpaimenkoira ja käytiin sen kanssa mummolassa. Silloisella kissalla oli pentuja jotka säikähtivät kun koira halusi tehdä tuttavuutta. Pennut pakenivat hellan taakse ja koira työnsi kuononsa perään - ennen kuin kukaan ehti hätiin - ja sitten alkoi kauhea ulina: koira peruutti kuonossaan kaksi kissanpentua kiinni kynsillään!
    Siinä oli isällä ja äidillä tekemistä, että saivat pennut pois kuonosta, kun koira oli hädissään ja kissanpennut oli hädissään!
    Loppu hyvin kaikki hyvin - koira ei sen tapauksen jälkeen enää kissoja lähestynyt :)

    VastaaPoista
  2. Karilla oli aiemmin kissa nimeltäänJopi. Ja kyseinen Jopi vaihtoi itsenäisesti kotia kun sen silloiseen perheeseen syntyi vauva. Eivät tulleet vauvan kanssa juttuun :-). Jopi tosiaankin itse valitsi lähistöltä vähän rauhallisemman kodin ja oli sitten onnellinen monen monta vuotta uudessa kodissaan.Kaikki olivat tyytyväisiä lopputulokseen:-).

    Saipa koira tuta miten terävät ovat kissanpennun kynnet !

    VastaaPoista