tiistai 30. tammikuuta 2024

 31.01.2024

 

Hotellissa  jossa yövyimme Hyvinkäällä olisi ollut tarjolla yökerho tai sanotaanko hienommin night club tai ehkäpä disko(teekki). Minusta olisi ollut  mukavaa mennä katsomaan sellaiseenkin paikkaan; lähinnä  mitä siellä tänä päivänä oikein touhutaan 😮. 

Mutta aukioloaika klo 23-04. Silloin tämän ikäiset ovat ilman muuta jo ansaituilla yöunilla. Ja kauhulla ajattelen myös nuorempaa väkeä miten myöhään aloitetaan ja vielä myöhempään lopetetaan . Seuraava päivä menee taatusti nukkumiseen ja unirytmit täysin sekaisin. No sellaiset asiat ei nuorisoa hetkauta eikä myöskään se, että tennistossuilla painellaan liukkaalla ja pakkaskelillä ja ilman pipoa ja vieläpä nilkat paljaana ja ja.... no sellainenhan minäkin olin aikoinaan. Silloin oli pääasia, että hiukset olivat kuohkeat ja farkut tiukat 😊.



 

 Aina ovat vanhemmat ihmiset kauhistelleet nuorisoa; nyt kuulun siis jo itsekin siihen ryhmään 😁.

Mutta niin jäi yöelämä näkemättä....ehkä vielä joskus malttaa /jaksaa valvoa edes siihen asti, että yökerhokin  aukeaa ?

 

 

 



3 kommenttia:

  1. Yöelämä on nykyisin aika vakaata, mitä nyt unet saattavat olla kummallisia ;)
    Ilman pipoa piti ilman muuta olla ja mieluiten vielä takki auki. Ehkä sen perintöä on se, että minä kuljen hyvin usein vieläkin takki auki ;D

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli varmaan ihan h31. tammikuuta 2024 klo 23.17

    Taisi olla ihan hyvä juttu ettei jaksettu odottaa yökerhon aukeamista. Olisi vaan nolattu itsemme :-) .
    Olen joskus ajatellut, että mitähän "vammoja" jäi päähän kun pakkasessa pipotta mentiin :-).

    VastaaPoista
  3. Pitää näköjään tehdä vain yhtä asiaa kerrallaan.Vastaus meni vähän miten sattuu :-).

    VastaaPoista