keskiviikko 17. tammikuuta 2024

 

 18.01.2024


Uimahallireissulla eilen kävi harmillisesti. Pukukaapin sähkölukko oli auennut itsekseen uinnin aikana; sekä minun että naapurin kaapin. Tarkistan aina kyllä että kaappi menee taatusti lukkoon ettei siitä ollut kyse. Pelästyin sillä kaapissa on auton avaimet, lompakko kortteineen  ja puhelin ( kun en ole jättänyt niitä autoon juuri turvallisuus näkökulmasta).Ja kun tilaisuus tekee varkaan; sanotaan. 

Onneksi ei  mitään viety, mutta erikoisen laiskan vastauksen sain lippuluukulla kun kerroin asiasta. Eli "lipputädin" mukaan vika johtuu yleensä nettikatkoisista ja niitä aina välillä tulee, mutta kuulemma " ei sieltä kukaan koskaan mitään vie ". Edes jonkinmoinen pienikin pahoittelu olisi ollut poikaa. Kuka vastaa jos vie; sitä en jäänyt selvittämään , mutta tiedänpähän jatkossa jättää pukukaapista arvotavarat pois. Jos vaatteet vie niin tarpeeseen vie.

 


 

 Ennen uimahalleissa oli käytössä kumilenkki ja sen varassa avain ja Espanjassa vietiin peräti oma lukko kaappiin jos niin halusi. Siellä tosin suurin osa uimareista vei reppunsa ja tavaransa altaan reunalle uinnin ajaksi😉.Tapa sekin.

5 kommenttia:

  1. Ilman vaatteitakin olisi kurja lähteä kotiin.
    Jos on kassi altaan reunalla, ei varmaan mahda mitään, vaikka joku sen veisi, jos itse sattuu olemaan altaan toisessa päässä, ellei sitten satu olemaan moottoria raajoissa ;)

    VastaaPoista
  2. No onpas mennyt digitaalisiksi nuo uimahallitkin - en ole käynyt vuosiin uimahalleissa. Dinosaurusten aikaan, silloin kun oli ne kumilenksut 😊
    Mutta olisi tosiaan ollut edes jonkinlainen pieni pahoittelu paikallaan, olisi voinut edes kysyä vietiinkö mitään - vai kysyikö?

    Tästäkin päivityksestä tuli taas mieleeni yksi "sattuu ja tapahtuu" -tilanne, nimenomaan tuosta kaappi -episodista. Muuten kyllä puhuttiin uimahallista ja Mursusta ja Pojasta juuri pari päivää sitten kauppareissulla :)
    Pahastutko, jos taas käytän sinun päivitystäsi vähän niin kuin aasinsiltana omaan päivitykseeni?

    VastaaPoista
  3. Espanjan uimahallissa olisi lukon lisäksi pitänyt olla uimalakki ja kun sellaista minulla ei ollut eka kerralla niin uimavahti toi äkkiä lainalakin. Muuten ei ollut altaaseen asiaa.Vähänkös hirvitti laittaa varmasti aika monen päässä aiemmin ollut uimalakki. Ei onneksi tullut siitä täitä tai muitakaan kirppuja ! ja seuraavalla kerralla olikin jo oma lakki päässä (ja se lukkokin :-)).
    Pöllölle vastaan samalla kun en jostain syystä osaa/pysty (?) lisäämään vastausta aina heti kommentoijan tekstin perään eli ilman muuta saa aasinsiltoja käyttää. Ihan kivaahan on se, että jokin asia poikii jonkun toisen jutun.
    Ja vaikka nyt uimahallissa joskus tuollaista joskus sattuukin niin kannustan menemään (jos sellainen nyt on lähimaisemissa) kun nykyisin melkein joka paikassa on niin hienot puitteet ja ainakin minä koen saavani sille pääsymaksulle katetta tunnin jos toisenkin.Moni asia vaatii vain sen eka kerran ja siitä se sitten lähtee....niinkuin minulle Espanjassa :-).

    VastaaPoista
  4. Huh - onhan ne varmaan ne lakit pesseet käytön jälkeen, mutta kyllä olisi itseäkin hirvittänyt laittaa sellainen lainalakki päähän. Olisin ehkä miettinyt hetken aikaa, että menenkö sittenkään; käynkö ostamassa sen oman lakin menen sitten uudestaan :)

    Kommentteihin vastaamiseen; mietin, että onko sulla asetuksissa "Kommentit" -osiossa Kommentin sijainti Koko sivu tai Ponnahdusikkuna?
    Tutkailin noita asetuksia omasta blogistani ja jos valitsee jommankumman noista, niin ei pääse suoraan kommentin alle vastaamaan, mutta jos valitsee "Upotettu", niin silloin kommentin alle tulee se vastaa -namiska.

    Ja kiitos; kirjoittelen tässä iltapäivän/illan aikana meidän sattumuksia uimahallissa :)

    Kävisin mielelläni uimassa, sekä uimahallissa että tuossa kävelymatkan päässä olevassa Päijänteessa, mutta neurologini on oikeastaan kieltänyt uimisen :( Ihan siltä varalta, että JOS saan vedessä epilepsiakohtauksen, niin kukaan ei jaksaa kannatella mua sen aikana.
    Vesijuoksua tai vesijumppaakin olen miettinyt, mutta enpä oo saanut aikaiseksi kokeilla; en muista miten hyvin se vesijuoksuvyö loppujen lopuksi kannattelee.
    Meillä on kaksi uimahallia n. 30 km päästä, mutta toiseen halliin olisi, jos oikein muistan, viikottain kuljetus täältä meidän kylältä, eli se ei olisi ongelma.

    VastaaPoista
  5. Ensinnäkin kiitos viisas Pöllö neuvostasi tuossa kommnettikentän ongelmasta. Muistankin joskus peukaloineeni tuota nappulaa jostain kumman syystä :-).
    Ja tietysti kannattaa noudattaa lääkärin ohjeita uimisen ja kaiken muunkin suhteen, mutta on se vaan varsinainen riesa tuo Sinun riesa. Kaikkea pitää ja varmasti haluaakin huomioida jotta välttäisi hankalat ja pelottavatkin tilanteet. Tsemppiä Sinulle.

    VastaaPoista