perjantai 5. tammikuuta 2024

 06.01.2024

 

Turhanpäiväistä jahkailua on minulla ollut jo kauan. Eli pitäisikö lähteä reissuun ja jos niin minne ja milloin. Nyt kun tasapainoelin alkaa olla lähes omanoloinen niin  uskaltaisi sen puoleen nousta koneesee. Ajattelin että olisi ainakin helppoa "piipahtaa" tutuilla nurkilla Espanjassa....

 

 

                                           

 

 Tai miksei Turkkiin  ?

 

 

                                        


Kummassakin maassa on tullut käytyä kerran jos toisenkin ja 3 kuukauden oleskelut ovat omalla tavallaan sinetöineet ne omassa mielessä juuri minulle sopiviksi matkakohteiksi. Tuttuus on  helpottava asia 😉.Mutta nyt Turkki tuntuu kuitenkin liian riskialttiilta maalta lähteä ihan vain huvikseen  reissaamaan eli Espanja jää näistä kahdesta jäljelle. No mikä sitten jarruttaa ?

Tulee turhaankin luettua kaikkea sitä mitä ihmisille tapahtuu ulkomailla. No kotiinsa on moni kuollut on vanha sanonta 😟. Olen tainnut tulla kuitenkin vain mukavuudenhaluiseksi ja ajattelen helposti miten vaivalloista on lähteä matkaan ja onko se lopulta sen kaiken väärtti. Ja kuitenkin luultavasti on !

2 kommenttia:

  1. Lähteminen on usein se "vaikein" kohta, mutta sitten kun istut koneessa ja katsot ikkunasta ulos, niin olet ihan tyytyväinen, että lähdit 😊
    Itsekin, kaiken tämän hässäkän ja härdellin - mikä ei vieläkään ole ihan lopussa - jälkeen, odotan jo, että ruvetaan Äidin kanssa suunnittelemaan tämän vuoden reissua Siskon perheen luo. Kun päivät on sovittu ja liput varattu, alkaa malttamaton odotus - ja sitten kun on enää pari-kolme päivää lähtöön, tulee tunne, että enkö voisi sittenkin jäädä kotiin, täällä on niin helppoa ja mukavaa ja ja ja... Mutta sitten kun on päässyt koneeseen omalle paikalleen, niin kaikki mahdolliset vastoinkäymisetkin unohtuu, jos niitä on ollut. Ne muuttuu kommelluksiksi, jolle Äidin kanssa nauretaan. Ja kotimatka on edessä liian pian!

    VastaaPoista
  2. Minä en osaa innostua vielä edes koneessa istuessani kun inhoan sen verran paljon lentämistä. Enkä enää sen vuoksi halua lähteä mihinkän kauemmas. Olen muutaman kerran istunut sellaiset 15 tuntia koneessa ja se on ollut kyllä varsinaista piinaa. Eli matkat Balille saa unohtaa :-).
    Vasta kun olen perillä hotellissa tai majapaikassa alan huomata matkan plussat.
    Mutta juuri noin sen matkan suunnittelu etenee , että ensin innostuu ja juuri ennen lähtöä ajattelee , että mitä varten pitää lähteä kun kotona olisi niin kiva olla.

    VastaaPoista