lauantai 26. lokakuuta 2024

 27.10.2024

 

 Tartun niin mielelläni muiden haasteisiin , että päätin luoda itselleni ihan oman haasteen. Jospa se, että tämän tähän kirjoitan auttaisi myös sen toteuttamisessa. Siis keittiön kaappien siivominen. Laskin , että meillä olisi yhteensä 24 kaappia/lokeroa  keittiössä ja siitä tuli mieleen joulukalenteri ja siitä poiki ajatus, että tosiaankin vain yksi laatikko kerrallaan. Ja jos aloittaisi marraskuun alusta niin olisi kaikki käyty viimeistään  läpi joulukuun alkuun mennessä 😊.



Kun keittiötä suunniteltiin oli selvää, että suurin osa kaapeista on vetovaatikoita. Ne on käteviä kyllä, muttei niiden siivoaminen ole yhtään sen houkuttelevampaa kuin peruskaapienkaan. Mutta YKSI päivässä ei voi todellakaan olla liikaa ? Saapi nähdä....😁

 


 



 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja jos tämä vaikka onnistuu niin sitä voi jatkojalostaa muuhunkin siivoukseen. Ikkuna kerrallaan, vaatekaappi kerrallaan jne....

      Poista
  2. Hieno haaste 👍
    Olen jotain samantapaista, ei varsinaisesti haastetta, mutta "kaappi/laatikko kerrallaan" siivousta miettinyt, kun tavaraa on ja on ja on ja taas meni yksi kesä eikä A-nopin työhuoneessa tapahtunut mitään.
    Verannalla on yksi kassi odottanut kierrätykseen viemistä vaikka kuinka ja kauan 🤦‍♀️ - jos saisin sen pois, niin voisin aloittaa taas uuden kassin täyttämisen.
    Taidan tarttua sinun haasteeseesi.

    VastaaPoista
  3. Tartu toki ja kuten huomaat aloitin jo hätähousuna eilen ja kivaksi ideaksi totesin (ja tarpeelliseksi myös :-)).
    Minun täytyy aina viedä kierrätyskamat tai pois heitettävät HETI pois etten palaa enää niihin tai muuten saatan napata vielä jonkun jutun takaisin. Joskus olen jopa auton takakontista ottanut jonkun tavaran takaisin. Hullua !!!.

    VastaaPoista