keskiviikko 23. lokakuuta 2024

 24.10.2024

 

Kotilieden kesäkurpitsakakku on ollut meillä varsinainen hitti tänä syksynä. Ensin tein sen siis kesäkurpitsasta kaksikin kertaa. Ensimmäisen  kerran kuorrutin sen limetomusokerikuorrutteella ja seuraavan kerran toscakuorrutteella.  Sitten vaihdoin omenaan ja  eli kakkutaikinaan omenaraastetta  ja ohuita omenasiivuja omenasoseen kera päälle.

Nyt on omat puutarhan ainekset loppu ja siirryin vähän eksoottisempaan eli nyt tuli banaanikakkua saman ohjeen mukaan. Ja ettei tuli liian makeaksi niin lisäsin siihen loput jääkaapin puolukoista. Päälle survottua banaania ja tilkka satsumamehua.


 

Banaanikuorrute tosin tummuu aika nopeastikin , mutta se ei tässä kohtaa haitannut sillä  tuo tuli syötyä niin  nopeasti 😂.

Ja siitä tykkään erityisesti, että tähän kakkuun mehevyys tulee marjoista tai vihanneksista ja mukaan tulee vain vähän öljyä eikä kovia rasvoja lainkaan. Voisi sanoa , että suorastaan terveellistä 😋.

Taidan tehdä sen seuraavaksi porkkanasta ?

1 kommentti:

  1. Niin herkullisen näköistä piirakkaa, että on varmaan viimeinkin pakko itsekin leipoa jotakin. Viimeistään sitten kun tulen takaisin kotiin Äidin luota.... Tai sitten leivon siellä... hmmm 🤔

    VastaaPoista