torstai 17. lokakuuta 2024

 18.10.2024

 

Kun luottoresepteistä puhutaan niin yksi on ihan jopa ulkomuistissa. Ja mikä onkaan kätevämpää ja nopeampaa kuin kääretorttu. Se syntyy sellaisista aineista joita useimmiten kotona on. Tosin sekin täytyy välillä tarkistaa ennenkuin aloittaa sillä saattahan se leivinjauhe olla sittenkin loppu 😉. Ja kääretorttupohjasta voi tehdä sitten vaikka leivoksia tai täytekakun tai sitten ihan vain sen kääretortun.

Ja täyttää voi milloin milläkin sörsselillä 😁.Nyt kun oli niitä meheviä puolukoita niin niistähän tuli hyvä täyte. Enkä edes niitä paljon survonnut vaan pyörittelin sokerissa ja syödessä saivat sitten tirskahdella suussa.

 


 

Laitoin myös luumuhillosta purkin pohjan. Ja onneksi oli yksi vispikermapurkki säilössä ja niin tuli ihanaa herkkua kahvipöytään. Nopeasti ja takuuvarmasti. Ja ohje kuuluu näin.

4 kananmunaa

1 1/2 dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja (nyt laitoin tapiokaa)

1 tl leivinjauhetta

Munat ja sokeri vaahdoksi, kuivat aineet sekaan ja uuni 200 astetta . Ja se on  siinä . Täytteitä voi vaihdella niin paljon kuin mielikuvitus antaa myöden ja kääretorttu pötkön voi koristella jos sellaiseen on tarvetta. Kääretortut kunniaan 😁.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti