perjantai 4. lokakuuta 2024

 05.10.2024

 

Harvoin suutun mistään ihan raivoon asti ; enkä nyt ainakaan missään julkisella paikalla. 

Me olemme käyneet vuosia viikottain useimmiten lauantaisin samassa tavaratalossa. Sieltä on ostettu seuraavan viikon ruoat, vaatteet, kengät , kodin elektroniikkaa, kodin koneita ja voi sanoa, että melkein kaikki mitä nyt yleensä ottaen tarvitaan. Ajattelen, että ollaan oltu aika hyviä asiakkaita.

Mutta se loppui NYT !

Meitä kohdeltiin niin törkeästi kassalla menemättä tässä nyt yksityiskohtiin. "Sillä joka vanhoja muistelee niin sitä tikulla silmään." Enkä tikkuja silmääni halua 😕.

Mutta tuossa tilanteessa yllätin ihan itsenikin, että aloin ihan reippaaseen ääneen valittaa ja siis julkisella paikalla monien ihmisten kuullessa marmatukseni. Vanha rouva sai hepulin 😡. Joskaan siihen ei kukaan henkilökunnasta reagoinut ja sehän harmitti ihan vain lisää. Verenpaine nousi varmaan pilviin ja kesti pitkän aikaa vielä kotonakin että rauhoituin asiasta.

 

 


No asiakas äänestää jaloillaan ja niinhän me teimmekin.

 Jospa mennään seuraavan kerran sitten vaikkapa jouluostoksille ?

3 kommenttia:

  1. Hyvä että sait sanottua mitä ajattelit. Minä olen huomannut itsessäni saman piirteen, että nyt vanhempana uskallan ja haluan kertoa jos tunnen että minua on petetty tai kohdeltu muuten epätoivotulla tavalla. Nuorempana vain nielin kiukkuni ja olin hiljaa.
    Mukavaa päivää sinulle harmituksesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Sitä oppii näköjään iän myötä turhasta kiltteydestä eroon. Ja suotta sitä on kainostella silloin kun asiasta puhuu. Hauska huomata uusia puolia itsessään.
    Kiitos ; harmitus on jo tyystin selätetty :-).

    VastaaPoista
  3. Minäkin saatan suuttua nykyään huonosta asiakaspalvelusta ja laitan kyllä viestiä ylemmälle taholle asiasta. Kai kaikki nuorena niellyt asiattomuudet vaativat nyt hyvitystä :)

    VastaaPoista