sunnuntai 27. lokakuuta 2024

 28.10.2024

 

Luonteeni mukaisesti heti tuumasta toimeen eli mitä sitä nyt marraskuuta lähtee odottelemaan , että kaappien siivous voisi lähteä käyntiin. 

Aloitin kahvi-, tee- , sokerikaapista kun sen avaan joka aamu ensimmäiseksi. Ilman aamukahvia kun ei ole mahdollista aloittaa päivää.

Olen elänyt "hyllypaperiaikaa" lapsena ja nuorena ja aika pitkään aikusenakin. Hyllypaperit vaihdetttiin ainakin jouluksi ja kesäksi tai kai vähän emännän aktiivisuudesta riippuen. No en nyt sentään hyllypapereita ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta mielelläni käytän laatikoiden ja hyllyjen pohjalla tuollaista Ikean muovimattoa.


Ja tadaa....kuva siivotusta kahvilaatikosta. 

 

 

Ja joku voisi luulla, että meillä juodaan paljon myös teetä, mutta ne on vain vierasvaraa tai jos on oikein oikein kipeä eikä kahvi maistu niin sitten voi lämpimikseen juoda hunajateetä. Teepusseja en osannut nakata pois vaikka niitä on ihan liikaa ja jos jonkin makuisia.

Kahvia on papuina, jauheena ja kapsuloina ja yksi pikakahvijauhekin ; eri tilanteisiin 😉.

Mutta yksi laatikko ei kyllä kauan aikaa vienyt joten tästä se nyt lähtee.... ja otinpa kuvan seuraavasta sensuroimattomasta ja siivoamattomasta laatikosta todisteeksi, ettei ole mitenkään turhaa touhua tämä 😊.


 Tähän tartun kyllä tänään !


 

 



3 kommenttia:

  1. Huomenta!
    Hyvä sinä! Minunkin olisi syytä käydä keittiön kaappeja läpi. Tänään sellaiseen ei ole aikaa, sillä ensin töihin ja sitten siivousreissulle. Ei jaksaisi, mutta pakko.
    Leppoisia lokakuun loppuja päiviä! (Siivousten lomassa siis)

    VastaaPoista
  2. No jopas (joulu)marraskalenterin keksit - niin hieno kaffelaatikko, että nyt on pakko ostaa kapsuloita jumpan jälkeen meillekin... "Pingviini"-keitin ollut lomautettuna pitkään, kun ei ole muistanut... tuo alempi laatikko näyttää niin tutulta - sieltä löytää kaiken just sieltä minne se on jäänyt, tai sitten jonkun toisen alta, hih...

    VastaaPoista
  3. Kahvi on vähentynyt aamukahviin ja muuten on alkanut teekausi. Taisin jossain jo kerran mainitakin, että meillä on teetä vaikka koko pienelle kylälle - tai ainakin puolelle, mutta kun meillä ei nuo päiväykset ole niin viimeisen päivän päälle koskaan, niin "jatketaan juomista" 😄 Jospa ne joskus katoais.
    Päiväyksistä: haju ja maku kertoo, onko ruoka/juoma syötävissä - isovanhemmilta opittu, että hillot ja mehut voi aivan hyvin käyttää, kun ottaa homepilkun päältä pois.
    Nykyäänhän se minkään -viran mukaan ole turvallista eikä suotavaa.
    Tunnustan: kymmenen vuotta alkaa olla meilläkin kuiva-aineissa se raja, kun todetaan, että "ei me kyllä tätä taideta syödä" 🤦‍♀️🦉

    Hyllypapereihin on vielä tartuttava!
    Meillä oli kaupunkiasunnossa keittiössä hyllypaperit vielä kolme vuotta sitten, kun sieltä viimeisiä tavaroita pakkailin ja kaappeja siivoilin. Samalla irrottelin niitä hyllypapereita 😄

    VastaaPoista