sunnuntai 6. lokakuuta 2024

 07.10.2024

 

Luulisi , että kahden aikuisen suht siistin ihmisen kotona olisi myös aina suht siistiä. Mutta aika yllättävää on miten paljon meilläkin sitä kaikkea roskaa syntyy.

Ensinnäkin otin kuvan biojätemäärästä joka tuli yhden aterian valmistamisesta. Olisipa kanoja joille voisi ne vielä viedä syötäväksi.


Ja kun en imuria viitsi/voi Artun takia kovin usein kaapista ottaa niin käytän lattiaroskiin välillä harjaa ja kihveliä. Tässä kahden päivän tulos 😊.


Kuivia lehtiä tulee tällä hetkellä ovista ja ikkunoista. Arttu "syljeskelee" ruokaa lattialle kun ei kai piikkihampaillaan oikein muuten pärjää 😹ja hiekkalaatikolta tulee kissan tassuissa aina jokunen hiekanjyvä ympäriämpäri huushollia. Eikä Artun viaksi voi ihan kaikkea roskaa laittaa kyllä keittiöstä löytyy leivän muruja ja ties mitä....en tiedä kuka niitäkin lattialle kylvää 😉.

3 kommenttia:

  1. Tiedätkös - just eilen päiviteltiin, että miten ihmeessä bioska täyttyy yhtenään.... toinen pikatäyttyjä on muoviroskis, murr....

    Bioskan täyttäminen on kyllä mukavaa - se kertoo, että meillä syödään paljon juureksia ja vihanneksia.... munakoisoja tarttis illalla jotenkin kivasti laitella, kun löysin puutarhalta niin kauniin värisiä, raidallisia ja perinteisiä....

    "Sotkevaista" viikon jatkoa, se kertoo vain siitä, että elämää on ympärillä ja arjessa tapahtuu paljon....

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on , että jos vain paikallaan istuu eikä mitään tee niin ei tulisi roskia; pölyttyisi vain :-).
    Nyt jotensakin erityisen hyvin huomaa tuon muoviroskien määrän kun niitä erikseen lajittelee. Hirvittää ihan .

    Tein aikoinaan Turkissa usein munakoisoa kun siellä oli NIIN herkulliset, tuoreet ja edulliset kasvikset. Talvellakin :-).
    Hyvää tulee kun munakoisin viipaloi , sipailee vähän öljyä pintaan ja pyöräytys suolaa ja viipaleet uuniin joksikin aikaa. Kivaa naposteltavaa sellaisenaan tai vaikkapa salaatin kylkeen.

    VastaaPoista
  3. Samaa olen minä ihmetellyt. Mutta se kuulemma tulee ihan vaan siitä kun on puu(hirsi)talo. Pöly on tietenkin eri asia.
    Taisin taannoin kertoa siitä meidän Matto-Mikosta?
    No, sen lisäksi meillä on tietenkin harja ja rikkalapio. Eikä vain yhtä. Niitä on kaikenkaikkiaan.. odotas. Se, että meillä on näin pieni koti, niin täällä sisällä meillä niitä NELJÄ. Yksi on kylläkin menossa kaatopaikalle, se vain unohtui viime reissusta.
    Työkaluvajassa on yksi. Saunan pukuhuoneessa on yksi. Ja A-nopin työhuoneessa on kaksi. Meillä on siis tällä hetkellä KAHDEKSAAN harja+rikkalapio -settiä 😂😂
    Ja siltikään meillä ei ole siistiä.

    VastaaPoista