tiistai 1. lokakuuta 2024

 02.10.2024

 

Kari on ollut nyt reilun puolen vuoden ajan eläkkeellä. Ajattelin aluksi, että mitenkä meidän käy kun ollaan yhdessä 24/7 eli alkaako toisen pikkuhiljaa naama ärsyttää. Onneksi ei ainakaan vielä.

Meillä on aika monta yhteistä kiinnostuksen kohdetta, mutta omiakin juttuja sen verran, että pääsee välillä ihan "omaan maailmaansa". Minun omiin juttuihin kuuluu mm.aamukävelyt yksin, uimahallissa käynnit, päivittäinen huilun soitto, kutominen ja Touhulassakin vietän kesällä välillä päiviä itsekseni.

Oikeastaan ajattelen tällä hetkellä, etten saa arjesta tarpeekseni 😉vaan osaan nauttia ihan vain siitä, että voidaan mennä keskellä kirkasta päivää käydä yhdessä kauppassa, kirjastossa,  tehdä ajelulenkkejä, kokkailla, leipoa, lukea samoja(kin) kirjoja, täyttää ristikoita ja katsella vaikka minkälaisia telkkarisarjoja ja vaikka miten myöhään kun ei tarvitse miettiä aikaisia aamuheräämisiä.

Jatkukoon tämä onni pitkään 💖.


Ajatuksena on nostaa se ihan tavallinenkin arkikin kunniaan.Ei aina tarvita mitään kovin erikoista sykettä elämään. Perusarki on parasta kotoiluineen.