lauantai 29. kesäkuuta 2024

30.06.2024


Nyt pitääkin jatkaa , että itku pienestä ilosta. Eilen laitoin keittiön tasolle sen kynttiläkukka-asetelman ja kun tänään sitä siirsin niin se oli "patinoinut" ruman rinkulan. Ihan näyttää siltä kuin olisi suorastaan palanut pöydän pinta. Olikohan kynttelikkö käsitelty esimerkiksi liesimustalla ?? 



Ei voinut millään putsata joten ratkaisin ongelman seuraavasti 😂



Ja kynttelikkö siirtyi muurin päälle. Liatkoon siellä.

 


Ja lomafiilistely jatkuu.....😎.

6 kommenttia:

  1. Voi kurjuus :( Nätti kynttelikkö ja tuommoisen mustan rinkulan sotki.
    Mutta konstit on monet - - onneksi tuon voi peittää; nätillä kulholla, pienellä liinalla. Millä vaan. Toisella kyntteliköllä :D
    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aina voi peittää (melkein) kaiken :-). Meidän sisäpiirivitsi on , että " laitetaanko verho vai lista " peittämään jotain vähän epäkuranttia kohtaa.
      Kiitos lomatoivotuksesta. Ollaan tosin vähän niinkuin lomasta lomalla :-))).

      Poista
  2. Ai niin: höh, kyllähän niitä aterinten kuivaustelineitä löytyy: Tokmannilta neljällä eurolla! Prismalla tuplahinnalla + täältä meiltä bensat ja "kaupunkiahistus".. Mutta kun on vaan valkoista ja harmaata - minä tietenkin haluaisin sellaisen oranssinpunaisen tai jotain.. :D No, ehkä kelpuutan sen Tokmannilta löytyvän valkoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin näen sen esineen punaisena tai oranssina :-).

      Poista
  3. No voihan himputti. Minä en olisi ollut noin hellämielinen kynttelikkköä kohtaan. Se olisi kohdannut tiensä pään. Sinulla ei selvästikään ole stressihermo, mikä onkin oikein, koska olet lomalla :)

    VastaaPoista
  4. Ei pitäisi yrittää olla niin näppärä aina eli jos kynttelikkö on tarkoitettu kynttilöille niin ei se kai sitten passaa kukille :-).
    Ja tuo esine oli Karin valitsema joten.... :-))).

    VastaaPoista