torstai 13. kesäkuuta 2024

 

 14.06.2024

 

Touhulassa on nyt ihan oikea telefooni 😂

 


 

Kari on ostanut tuollaisen laitteen joskus Äidilleen ja se siis toimii sim-kortilla. Ai että mihin sitä täällä tarvitaan ????

Varsinkin tällä viikolla on sää ollut TOSI vaihtelevaa ja vaatteita saa vaihtaa kuin muotinäytöksessä konsanaan. Milloin sade kastelee, milloin on kuuma ja sitten taas kylmä. Ja kas kummaa kun vaatteita vaihtaa niin se kännykkä jää usein vaihtamatta taskusta toiseen.Tai kun pihassa ykskaks tarviikin kaksi kättä niin laskee puhelimen jonnekin ja johonkin. Ja sitten alkaa taas sen etsiminen 😊. Nyt voi edes soittaa omaan puhelimeen löytämisen helpottamiseksi.

Tai jos laturi on jäänyt kotiin kuten tälläkin viikolla taas tapahtui niin on ainakin jokin luuri millä voi soittaa jos apua tarvii. Eli toisin sanoen telefooni on tueksi ja turvaksi 😉. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan tarvita koskaan !

Mutta jos joku tänne joskus soittaa niin ilman muuta silloin pitää vastata, että: Touhulassa wanha emäntä puhelimessa 😂.

2 kommenttia:

  1. Touhula, lady of the house speaking 😄
    Kuin Hyasint Bucket konsanaan.
    Onhan Touhulassa kahvikupit, joissa on talvioita? Vieraita varten siis. Kotiväelle kelpaa vanhat tutut Myrnat tai joita saa vielä aika monesta paikasta..

    VastaaPoista
  2. Ihana on Hyasint Bucket :-)))) mutta taidan olla paremminkin sellainen Niskavuoren vanha emäntä ?
    Ja toki arabiat pitää vieraille olla, mutta arkinen kahvin juonti sujuu parhaiten Ikean mukeista; Touhulassakin :-)).

    VastaaPoista