lauantai 1. kesäkuuta 2024

 02.06.2024

 

Joskus luonto pyrkii väkisinkin sisälle 🐝. Ampiainen /mehiläinen/kimalainen (en koskaan ole opetellut oikeaa nimeä pörriäisille) oli aloittanut pesän rakentamisen meidän olohuoneen verhoon verhotankoon.


 

 No olihan kyseessä kukkaverhot 😊. Onneksi huomasimme sen hyvän sään aikana ettei pesä ehtinyt kasvaa suuremmaksi ja onneksi se oli tyhjä kun Kari nakkasi sen ulos. No ihmekös se, että pörriäisiä piisaa kun pihassa ruusupuskakin pistää parastaan.



Meillä on ollut monena iltana ukkostanut  ja pariin otteeseen on satanut hurjasti rakeitakin. Torstai-iltana Arttu lähti juuri ulos kun ukkonen yllätti ja pamahti tosi lujaa sen lähellä ja siitähän sitten kissa ponkaisi pakoon ja oli kadoksissa iltaan myöhään. Nyt se tietysti kammoaa ukkosta 🙀 ja eilen illalla se sitten "katosi" sisällä ukkosen aikaan. Etsin sitä kaikista mahdollisista paikoista kunnes löysin se ahtauneena yhden rulokaapin taakse ja siellä se sitten silmät mollillaan oli eikä halunnut pois kun vasta yöllä kun ukkonen oli jo pitkään pysytellyt poissa.


 

Säästä on kaikenlaista harmia kissalle. Välillä on ihan liian kuuma tai tuulee liikaa (puiden kahina pelottaa), joskus liian kylmä tai paljon lunta tai sataa vettä ja sitten vielä tuo pahuksen ukkonen. Ei ole montaa päivää vuodessa hyvää säätä kissalle 😸.



 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti