torstai 6. kesäkuuta 2024

 

 07.06.2024

 

Silmääni osui Tokmannilla haka jonka halusin. Se ensinnäkin näytti ihan Touhulalta ja ulko-oveen olin jo ajatellut laittaa sellaisen sisäpuolelle . Mutta tällaista on kiinalainen tavara.

 

 


 Se meni poikki ennenkuin edes alkuun päästiin 😡. Olikin tarkoitettu kai vain koristeeksi ?  Mutta kun kyläsepän vanhassa talossa ollaan niin ja kaiken laitan aina talteen niin nyt sai maasta joskus kaivettu vanha taottu haka uuden elämän. Vähän vain maalia pintaan 😊. Tuli parempi kuin uusi !



 

Tästä taas kerran opimme sen, että kannattaa aina katsoa ja kaivella omat varastot ennenkuin menee ostamaan mitään. Nyt tarvitaan vain pientä kittausta ja paikkamaalausta oveen ,että nuo aiemman "Arttu-haan" reiät menee peittoon. Silloin kun Arttu vielä mökkeili Touhulassa niin sille oli laitettu oma haka pitämään ulko-ovea auki jotta se pääsi aina kuistille suojaa  ja siitä sitten tassuilla koputtamaan tuvan oveen  kun teki mieli tulla sisälle syömään ja nukkumaan😻.

2 kommenttia:

  1. No ei ole todellista 😖 Olen kyllä törmännyt heti hajoaviin tavaroihin, mutta tuo on kyllä huippu!
    Onneksi teiltä löytyi OIKEA, kunnon haka kiinalaisen "kikkanan" tilalle.

    VastaaPoista
  2. Se on se kun kaiken säästää :-) ja minähän olen säästänyt kaiken mahdollisen vanhan "romunkin" ja on aina niin hienoa kun jokin tavara tulee uusiokäynttöön.Tuokin haka on kyllä suorastaan parempi kuin uusi.

    VastaaPoista