sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

 

 10.06.2024

 

Kesällä kun ajellaan kodin ja Touhulan väliä niin kaupungissa käydään menomatkalla ruokakaupassa. Pää on useimmiten ihan tyhjä siitä mitä milloinkin on jäänyt Touhulan jääkaappiin. Vaikka olisi ollut vain muutama päivä väliä edellisestä kerrasta niin pää on aika tyhjä (ja usein jääkaappikin) 😕.

Jos vain satun muistamaan  niin otan valokuvan Touhulann jääkappin sisällöstä lähtiessä niin ainakin on vähän osviittaa. 

Ei siiis mikään Pippa Laukan jääkaappiratsaus vaan ihan vain kauppareissua helpottamaan.

2 kommenttia:

 1. Tuo voisi olla ihan hyvä idea ihan "normikauppareissuakin" ajatellen.
  Mun paha tapani on nimittäin unohtaa kirjoitettu kauppalista kotiin... Onnekseni Mursu on ottanut tavakseen kirjoittaa kauppalistan puhelimeensa 😄
  Ja jotain vanhasta Pöllöstä on pikkuisen palannut (ei kuitenkaan kaikki, valitettavasti): mulla on näkömuisti - siltä osin kuin muisti ylipäätään toimii.
  Jos jotain olen kirjoittanut ylös, niin usein muistan siitä puolet tai kaksi kolmannesta - mutta kotona tai kotimatkalla huomaan, että jotain unohtui!
  Niin toimi ennen myös puhelinmuistio, joka meillä lankapuhelimen aikaan oli pääasiassa Mursua ja Poikaa varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ollut "listaihminen" eli esim. kauppalistaa en ole tottunut tekemään. Ja varsinkin jos menee väsyneenä ja nälkäisenä kauppaan niin ostaa mitä sattuu ja juuri ne aiotut asiat unohtuu.
   Olen pitänyt periaatteena, että Touhulaan kun menen niin siellä on mitä on eikä kauppaan lähdetä enää turhan takia. Oma vika jos unohtuu :-)).

   Poista