torstai 27. kesäkuuta 2024

 

 28.06.2024

 

Nyt on ihan liian kuuma tehdä mitään sen kummempaa puuhaa ja  uiminen jos mikä on nyt tämän hetken ykkös juttuja. Matkalla Jämsään ja Jämsänkoskelle osuimme aivan ihanalle hiekkarannalle.

 


  Kyseisellä rannalla oli joku pariskunta mitä ilmeisimmin yöpynyt rannalla riippumatoissa ja istuivat nyt aamupalalla aika huikeissa järvimaisemissa. Hieno tapa viettää kesäpäivää, iltaa ja yötä.

Poikkesimme aika moneen kauppaan etsimään tiskien kuivatusalustaa eli sellaista muovista tai vaikkapa metallista alustaa johon voi astiat  laittaa kuivumaan. Jostain oli loppu ja toisaalla ei ollut. Maailma on pullollaan tavaraa , mutta juuri se mitä etsii.....


Tällainen siis hakusessa. Ulkona tiskaamisessa verraton apu.

Biltema, Ikea, Clas Ohlson,Hobby Hall, Ikea , Kärkkäinen ja ties kuka niitä myyvät , mutta ei yksikään kauppa täälläpäin 😕.



 

4 kommenttia:

  1. Niinpä - maailma täynnä tavaraa, turhanpäiväistä roinaa, mutta niin moni (meinasin kirjoittaa kaikki, mutta ei nyt sentään 😄) käyttökelpoinen tavara on poistettu tuotannosta.
    Niinpä etsimme usein haluamaamme tavaraa kirppareilta, kierrätyksestä tai torista - ja yksi ystävistämme on "valjastettu" etsintään mukaan. Hän kun kiertää kirppareita ja selaa netissä toria enemmän kuin me..
    Äitikin joskus soittaa "oliko se tällainen.."
    Nyt mulla on hakusessa se sellainen vanhan mallinen, pyöreä, muovinen ruokailuvälineiden kuivausteline.. Ei ole osunut kohdalle "livenä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen pyöreä lusikkateline olis melkein joka huushollissa aikoinaan. Kätevä kun siinä oli erikseen pienemmillekin omat lokeronsa. Sittemmin Ikean rosteriset läviköt taisivat syrjäyttää ne :-).
      Se vain harmittaa, että sitä samaa tavaraa on kaikki kaupat väärällään. Kilometrikaupalla :-).
      Eikä siltikään löydä sitä mitä hakee.

      Poista
    2. Meillä on sellainen vanhaa pyöreätä mallia vastaava neliskanttinen malli, missä on lokeroita - ihan hyvä se on, ei siinä mitään, mutta kun "maalla mummolassa" ennenkin oli semmoinen pyöreä, niin jostain nyt sain päähäni, että haluan sellaisen 😄
      Joskus vielä löydän sen.

      Poista
    3. Heitin sellaisen pyöreän punaisen telineen viime vuonna pois täällä Koskelossa. Oli pakkasen purema :-).
      Kyllä sellainen vielä Sinulle vastaan tulee.....

      Poista