keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

 

 06.06.2024

 

Minä olen meistä kahdesta ruohonleikkurin ykköskuski  😁. Ei tokikaan siksi, että sitä puuhaa erityisen paljon rakastan vaan siksi että vain minä tiedän mitkä luonnonkukat haluan kasvavan pihassa eli mitä milloinkin pitää varoa. Milloin on lemmikit tulossa ja milloin päivänkakkarat jne . Kierrän ne kohdat ja annan kukkien kukkia ja kun kukinta on ohi niin surautan vasta sitten niidenkin päältä.

Esimerkiksi rönsyakankaali kukkii nyt valtoimenaan mutta kukinnan jälkeen sen päältä voi hyvin ajaa ruohonleikkurilla ja violetit lehdet jäävät vielä koristamaan pihaa ja leviävätkin helposti maata pitkin.

 


 

Ja pienet ja vaatimattomatkin kukat ovat vaan niin ihania. Vaikkapa nämä nyt kuistin koristeena olevat.Pienet lasipullot olen löytänyt talon alle "haudattuina". Aarteita 😊.

4 kommenttia:

 1. Mikähän idea niillä pulloilla on ollut tulla haudatuksi talon alle?! Hyvä että otit talteen.
  Minäkin toimin ruohonleikkurina. Se o n vähän kuin lenkkeilyä ;) Mies tekee kuitenkin melkein kaikki lumityöt talven mittaan ja ottaa nytkin ojat trimmerillä. Tasapuolisuutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikoinaan kun ei ollut mitään jätehuoltoa niin moni tavara kaivettiin maahan tai viskattiin vaikkapa talon alle.Touhulan talon alta on löytynyt ties mitä .Vanhoja kalosseja, vaatteita, nahkaremmejä ja kaikenlaista lasia. Ihme vaan , että lasipullot on pääosin olleet ehjiä.Ja muualtakin maastosta jos vähän kaivaa niin löytää kaikenlaista kamaa.
   Hyvä työnjako on parisuhteen yksi kulmakivistä :-))).

   Poista
 2. Voi kuinka söpöjä pikku-pulloja, niin kauniita noiden kukkien maljakoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että nuo ihan pienet pullot on olleet aikoinaan lääkepulloja ?? Jos joskus uskaltaisin kavuta Touhulan vintille (sinne mennään pienestä luukusta katon alla ) niin saattaisi löytää ties mitä aarteita.

   Poista