sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

 03.06.2024

 

Ei olla oikein nyt tohdittu jättää Arttua yöksi yksin joten viikonlopun hotelllireissut on nyt jäänyt vähemmälle. Mutta päiväseltäänkin voi ajella lähiseutuihin tutustumassa. Ja kauniita paikkoja on vaikka muille jakaa.

 


 

 Tämä kuva jäätelön syönti paikalta 😋. Ehdotinkin, että pitäisikö yrittää tänä kesänä syödä jäätelöaltaista kaikkia mahdollisia yksittäisiä jäätelöitä  eli joka kerta kun siltä tuntuu, että nyt on jäätelön aika niin valitsee jonkun itselle tuntemattoman tuutin tai puikon. Ja sitten nauttii sen jossain kauniissa paikassa luonnon helmassa.

Toinen juttu autoajeluilla on poiketa uimapaikoille jotka tulee vastaan eli uimakassi pitää olla aina takapenkillä. Sellaista olen tosin aiemminkin harrastanut joskin välillä on vähän epävarma olo kun ei tiedä minkälainen uimaranta on kyseessä. Mutta sillähän se selviää kun molskahtaa veteen 💦.

Kivoja helppoja kesäprojekteja 😎.


2 kommenttia:

  1. Olet sinä aika rohkea! ;) Minä en pysty edes ajattelemaan, että pilaisin jäätelönautintoni kokeilemalla jotain ihan vierasta lajiketta... ;D Olen aika tarkka. Hieman sivuun voi valita perusvalinnastani, mutta osa on välittömästi ei käy -listalla.
    En lähtisi polskimaan vieraisiin rantoihinkaan. Taidan olla aika varautunut tyyppi ;)

    VastaaPoista
  2. Varautuneisuus on vain viisautta :-)
    Jokaikinen jäätelötöttörö,- tuutti,- puikko ja -paketti on tullut syötyä alusta loppuun , mutta minä olenkin tunnetustu "hyvä syömään " :-))).
    Kuvittelen, että jos tien varressa on ihan oikein viitta uimarannasta niin se takaa edes jonkinlaisen uimakelpoisuuden.Muutama huti on joskus tullut :-).

    VastaaPoista