perjantai 3. toukokuuta 2024

 04.05.2024

 

Värihaasteessa vastaan tuli punainen ja eikun taas  tuumasta toimeen. Suuntasin ensimmäiseksi keittiöön sillä siellä on yksi heti mieleeni tuleva punainen esine. Marimekon iso tarjotin , joka on kulkenut matkassa nuoruudesta lähtien.


 

Ja keitttiön seinän värikäs haitilainen taulu on tosi värikylläinen, mutta kyllä siinäkin punainen väri korostuu.



Ja tottakai syötävää....






Eteisessä odottaa jo kauppakoppa uusia ostoksia varten.


 

 

Sekä  avaimet että (autonajo) silmälasit





Olohuoneessa pilkotti yksi ainut punainen esine tällä hetekellä, mutta jos haaste olisi osunut joulun aikaan niin tilanne olisi taatusti ollut ihan toinen 😉.



Niin ja ne kirjat tottakai...sekä omat että lainattu




Ja vaikken äänikirjoja kuuntelekaan niin joskus on hyvä sulkeutua maailmalta kuulokkeiden taakse



 

Punainen on minulle juuri se väri , josta pidän aika ajoin tosi paljon ja välillä sitten taas saatan nähdä sen vähän ärsyttäväkin. 

Mutta värit on kyllä isossa osassa kaikkea; sitä ei vain tule aina edes ajatelleeksi 💓💋😡🎈🚷🍒🍎📌🎸.


4 kommenttia:

  1. Ihania punaisia esineitä!
    On mukavaa tämän haasteen kautta päästä mukaan muiden elämään ja tulla paremmin tutuksi - ja mikä hauskinta, huomata "hei, meilläkin on tuollainen!" Niin kuin nyt tuo kauppakoppa 😊 Meillä on samanlainen, mutta vihreä. Käyn sen kanssa aina jäätelöautolla, vaikka matka onkin niin lyhyt, ettei jäätelöt ehdi sulamaan vaikka olisi millainen helle.
    (ja joskus kun olen ollut myöhässä, jätskiauto on pysähtynyt meidän pihatien päähän 😄)

    VastaaPoista
  2. Ohoh. En tiennyt , että jätskiautoja on vielä olemassa ! Ennenkuin hommasin Touhulan niin vuokrasin vuodeksi mökin maalta kun halusin testata uskallanko/pystynkö/haluanko asua yksin maalla mökissä.
    Hämmästys oli suuri ensimmäisenä lauantai-iltana kun olin justiinsa tullut saunasta ja huokailin onnellisena olotilaani niin jäätelöauto pimputti ihan mökin nurkalla :-). Äkkiä tossut jalkaan ja ostoksille :-). Mökin vieressä kävi myös myymäläauto ; olin kyllä ikionnellinen niistä palveluista.

    VastaaPoista
  3. Teillähän on paljon punaista! Tuo taulu on hieno! Ja minun silmälaseissanihan on myös punaista, olin ihan unohtanut ;)
    Myöhästyneet onnittelut synttärisankareille!

    VastaaPoista
  4. Ja sankarit kiittää :-)
    Tuo taulu on sikäli erityinen, että sen ostimme ihan oikeasti "henkemme kaupalla" Punta Canasta joten sen on syytä löytää aina paikka kodin seinältä.....niin ja väriä siitä tosiaankin löytyy. Väriä vaikka jokaiseen värihaasteeseen :-).

    VastaaPoista