torstai 16. toukokuuta 2024

 

 16.05.2024

 

Arttu-kissa  vanhenee väkisinkin ja siitä seuraa se, ettei se enää halua/pysty hyppäämään kovin korkealle. Sitä varten on jo aiemmin Kari tehnyt  porrastasanteita, että se pääsee kätevästi sohvalle ja sänkyyn. Nyt on vuorossa lisätikkaat.....



Ja vaikka ne nyt vielä öljyämisen ajan nojaavatkin puuhun niin ei sentään ole tarkoitus , että se saisi helpotusta puuhun kipuamiseen  😹 vaan nämä portaat asennetaan kotona niin , että se pääsee kulkemaan ulkona omalle tähystyspaikalleen helpommin ja hyppäämättä. Niinkuin kaikki kissat niin Arttukin on kyllä aika omapäinen ja rutinoitunut joten se saattaa kiertää ensin kaikki avuksi tarkoitetut välineet kunnes oivaltaa , että hei; tämähän on hyvä juttu ja helpottaa elämää kummasti. Saa sitten nähdä miten tämän kanssa käy 🙀.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea, että tikkaat ei olekaan perinteiset tikkaat, vaan niissä on tassupintaa väliosissakin. Nuo on varmasti toimivat. Pitää laittaa idea muistiin.

    VastaaPoista
  2. Nuo on kuuleman mukaan nimeltään kanatikkaat eli kanat pystyvät haravarpain menemään niitä pitkin ylös. Ja Artulla on myös samalla mallilla tehdyt tikkaat sisältä ulos ja nyt sitten pidettiin rytmitys samana :-).

    VastaaPoista