sunnuntai 5. toukokuuta 2024

 06.05.2024

 

Niin siinä kävi tänäkin vuonna, että kevät tuli rytinällä. Yhtenä aamuna on lehdissä vihreää ja siitä se sitten lähtee....

 


 

Välilllä ihan pelottaa, että kevät tulee ja sitten kesä tulee samaan syssyyn niin nopeasti, ettei perässä pysy. Että pitää pystyä nauttimaan kaikilla aisteilla tässä ja nyt.



Arttu ainakin tykkää kun saa natustella tuoretta ruohoa ja muutenkin sen elämä saa uutta virtaa kun pääsee taas ulos seikkailemaan . Keväisin on tosin vielä vähän kankeutta talven jäljiltä , mutta käyn sen kanssa yhdessä pihalla ja "lenkitän" sitä niin eiköhän se vanhakin kissa siitä pikkuhiljaa taas vetreydy 😻.

3 kommenttia:

  1. Kevät tuli ihan silmissä, taas ilman kuvia, istuttiin naapurien kanssa meidän pihalle ja ihmeteltiin kuinka pensaat seinänvierustalla alkoivat vihertyä.
    Tämä on mielestäni se kaunein aika, kaikki luonnossa on herkän vihreää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi vihreyttä ei viedä enää meiltä pois vaikka säätiedotus lupaileekin että on vielä kylmiä päiviä edessä.Mutta mitään ei uskalla ulos istuttaa. Orvokit nyt toki kestäisi vähän kylmääkin, mutta kaupassa myytävät kukat ovat olleet jo valmiiksi vähän kärsineen oloisia joten mielenmalttia tässä nyt kaivataan.

      Poista
  2. Mietipä, että olet puoli vuotta ollut ilman lempiherkkuasi ja nyt sitä taas saa 😺 t. Sartsa

    VastaaPoista