lauantai 25. toukokuuta 2024

 

 26.05.2024

 

Pidän kovasti Puutarhakaudessa esiintyvästä Tareq Taylorista ja hänen kokkailuistaan. 



Ja kun hän valmisti yhdessä ohjelmassa omaa lannoitettaan (daaliakisaan) niin hetimmiten piti itsekin kokeilla. Eli sotketaan kahvinporoja, banaankuoria ja kananmunan kuoria.



Vettä sekaan ja sauvasekoittimella pöristellään ja siitä sitten syntyy aika kamalan näköistä sotkua....



No jaa ; en ole mikään nättinokkainen 😉. Tuota ruskeaa mösselöä sitten sekoitetaan kasteluveteen. Lopputulos jää nähtäväksi.

Touhulassa pyrin käyttämään mahdollisimman paljon luonnon lannoitteita ja myös  "kultavesi" on yksi sellainen. Touhulassa on helppo tuota reseptiä noudattaa kun käytössä on ns . "yöastia ". Perintökalleus😁

 

                                        

 Mutta kun kaikkea keksitään elämän helpottamiseksi niin onpahan markkinoilla myös ihan oikea kultavesikannu 😂.



Sen helpommaksi ei kultaveden tuotto enää taidaa mennä 😂.

4 kommenttia:

  1. Tästä oli kommenti johonkin hävinnyt; tuota perintökalleuttasi ihailin. Tuommoisen kultaveden keräilijän voisin minäkin meille ottaa, tuo uudemman mallinen - vaikka varmasti muka-kätevämpi onkin, on jotenkin tylsä. Tuo vanha on hieno!

    VastaaPoista
  2. Tuo yöastia on kulkenut jo aika monta sukupolvea eikä juuri parempaa hyödykettä olekaan. Se on tukeva ja riittävän korkea istua. Touhulassa en halua iltaisin/öisin enää mennä pihan perälle huussiin ja olihan tuo meillä myös kaupungissakin käytössä putkiremontin aikaan. Antiikkia parhaimmillaan :-).

    VastaaPoista