tiistai 28. toukokuuta 2024

 

 29.05.2024

 

Minä en tykkää yhtään hyttysistä, mutta ne taas tykkäävät kovasti minusta 😡. 

Ja nyt niitä alkaa totisesti olla. Kun en haluaisi itseäni offilla valella niin pitää vain yrittää välttää eli pysytellä nyt ainakin varjoisista metsänotkelmista pois. Sen taas totesin kun kävin poimimassa kielokimpun metsän siimeksestä kun en ihan omalta pihalta niitä raaski poimia. Hyttyslauma suorastaan hyökkäsi kimppuuni. Ja heti tuli tunne, että tämän olen elänyt ennenkin. Kielot, hiki ja hyttyset kuuluvat ilmeisesti yhteen 😉.

 


 

 Kielojen tuoksu on kuitenkin niin huumaava, että kannatti vähän harrastaa extremeä  💚.

3 kommenttia:

  1. Minäkään en tykkää, en hyttysistä enkä offeista - en niiden hajusta.
    Mutta vinkki - ei mainos: Sellainen hyttyskarkote kuin Free, sitä on eri "muodoissa"; sprayna, aerosolina ja voiteena (lotionina). Sitä on pelkästään hyttys-/ötökkäkarkotteena ja lisäksi hyttys- ja punkkikarkotteena.
    Se on hajuton eikä tahmaa ihoa eikä vaatteita.
    Ja omakohtainen kokemus on, että se toimii - sain jo vuosia sitten kokeilla sitä ystävältä ja antoipa vielä reissun jälkeen pullonsa minulle; nyt meillä on niitä joka lähtöön ja Mursulla ja Pojalla oli ne mukana Lapin reissulla pari vuotta sitten.

    VastaaPoista
  2. Ai niin ja eilen luin jostain, että hyttyset ei tykkää esim. samettiruusuista, rosmariinista, eukalyptuksesta... mitähän kaikkia niitä olikaan. Olisin tänään ostanut Samettiruusuja portaille, mutta ne oli loppu, enkä jaksanut enää kierrellä kauppoja etsimässä niitä. Huomenna uusi yritys.

    VastaaPoista
  3. Juu tuo Free on minullekin tuttu ja sitä on meillä parhaillaan lotionina. Laitan sitä vain suurimmassa hädässä :-). Kun näin aurinkoisella säällä on pakko laittaa myös aurinkosuojaa jos meinaa pihalla touhuta ja sekin vähän kyllä inhottaa. Onneksi Touhulassa lämpiää sauna joka ilta niin tulee ainakin pestyä kaikki turhat aineet iholta pois ennen kuin menee nukkumaan.
    Meillä poltetaan tarpeen tullen myös niitä hyttyskiukuroita ja ne ovat onneksi ainakin nykyään luonnontuotteita eikä sisällä mitään myrkkyjä. Ja tehoavat aika hyvin paikallisesti ainakin.
    Toivottavasti löydät samattiruusuja ; minulla kasvaa jo niitä portaiden pielessä :-).

    VastaaPoista