maanantai 20. toukokuuta 2024

 20.05.2024

 

Värihaasteessa ajauduttiin ruskeaan ja ensimmäinen ajatus oli , että voi ei ; se nyt ei yhtään inspiroi ainakaan näin keväällä. Paremminkin syksyn värejä. Mutta tartuin toimeen ja kun aloin kuvia napsimaan niin eihän siitä meinannut loppua tulla. Pääosin ruskeaa löytyi huonekaluista. Ensin otin kuvia kotona.




Tuosta radiovehkeestä pitää sanoa, että mainio peli sillä sillä voi soittaa vanhat kasetit, cd:t ja vinyylit.Tokmannilta aikoinaan ostettu.


ja pääsi tähän juttuun osa Karin kitaroistakin mukaan



Ja samoilla silmillä sitten Touhulaan  😉

Touhula oli ennen Takomo eli kyläsepän talo niin paljon löytyy vieläkin kaikkea ruosteista tavaraa joita pidän jostain kumman syystä aarteina. Niissä on sitä oikeaa ajan patinaa.

 


 


Ja vanhat kuparipannut (ei huutokauppakeisarilta 😁) odottavat selvästikin kiillotusta, mutta se saa olla sitten sellaista sadepäivän hommaa jos saa kiillotettua silloinkaan ....





Vanhat huonekalut on tulleet minulle omalta suvulta pääosin kun puukäsitöiden taitajia oli useammassa polvessa. Ainoastaan vanha kirjoituspöytä löytyi täältä romuista pois viskattuna ja ihastuin siihen saman tien. Eikä sitä ole sen kummemmin entisöity vaan se on mielestäni hieno juuri noin.



Ja tuollainen lasiovinen ns. kirjakaappi löytyy tosi monen kotoa tai ainakin ennen löytyi. Olen saanut sen jo ihan nuorena tyttönä itselleni ja hämmästelen, että sen lasiovet ovat säilyneet ehjinä monissa muutoissa.



Keittiöön sain mallattua vähän väkisinkin Isänisän tekemän lipaston kun se vapautui vanhempien kesämökiltä. Ja nyt en pärjäisi ilman ; siihen mahtuu niin paljon kaikenlaista tavaraa 😁.


Ja täytyy vielä laittaa kuva keinutuolista ja vanhasta putkiradiosta; niin rakkaita ruskeita kummatkin 😉




Vai että ruskea tylsä väri  ?? ja jos totta puhutaan tässä oli vain pintaraapuisu .

Mutta aika on rajallista niin kirjoittajalla kuin lukijallakin 😊.











2 kommenttia:

  1. Näin sitä vaan ajauduttiin 😺 Ruskea ei ole niin vaikea kuin luulisi. Minäkin taidan napsia muutaman kuvan jo täällä mökillä.
    Teillä on vanhaa ja modernia putkiradiota. Uusi vaikuttaa monipuoliselta ihmeeltä! Kirjoituspöytä on todella hieno. Tuo lasiovikappi vaikuttaa tutulta. Ehkä isoäidillä oli just tuollainen. Minä olen sellainen roisto, että haalimisen jälkeen päädyin hankkiutumaan eroon kaikista vanhoista kaapeistani.
    Huomaan erehtyneeni nuottien suhteen. Kyllä niistä taisi riittää teille molemmille🎶 t. Sartsa

    VastaaPoista
  2. Kari ei oikein ymmärrä tuota minun nuottien hamstraamista, mutta minä tarvitsen huilun soittamiseen AINA nuotit ; hyydyn heti jos pitäisi soittaa jotain ilman nuotteja :-). Kari pystyy kitaroimaan tuosta vaan :-).
    Kun alunperin hankin Touhulan päätin , että tänne ei saa tulla paljon tavaraa !!! Ajan myötä niin moni on kysynyt , että eikös tämä tavara tai huonekalu sopisi niin hyvin sinne mummonmökkityyliin :-) ja niin on kaikkea siunaatunut :-). Olenkin ajatellut niin , että sitten kun aika luopua Touhulasta pitää ainakin pyrkiä myymään mökki kaikkine tavaroineen päivineen.

    VastaaPoista