sunnuntai 19. toukokuuta 2024

 

 20.05.2024

 

Meidän piti poiketa nopeasti  hakemaan YKSI kirja kirjastosta. Tässä taas lopputulos !



Sisälle mennessä sivusilmällä näimme, että taas olisi kirjojen poistomyynti , mutta yhteistuumin päätettiin ettei edes katsota niitä.

 Lainauspuolelta oli taas  "ihan pakko " lainata kymmenen kirjaa 😂 ja sitten kuitenkin pois lähtiessä kurkattiin sinne poistokirjalaareihin. Yksi kahden euron kassillinen oli PAKKO koota ja ostaa !  Nyt tosin vain nuotteja (niitä ei ole koskaan liikaa) ja kaksi keittokirjaa niin ja nukkekoti-kirja tuleviin tarpeisiin .....






Kohta meidän kyllä pitää saada porttikielto kirjastoon !

 


 



5 kommenttia:

  1. Höpö höpö! Kirjasto on kodin jälkeen maailman paras paikka 😄🧡
    Minä odotan "kutsua" kirjastoon: varauksessa on.... vain 11 kirjaa 🤭 tällä hetkellä. No, yksi kirjoista on kateissa, mutta se jäi varaukseen: "jos se joskus vielä löytyy, niin toimitamme sen sinulle" - sain kirjasta tuoreemman version lainaksi.
    Kahdeksan on niin uusia, että jonot ovat pitkiä tai niitä ei ole vielä tilattukaan 😂
    Mutta kaksi. Niitä toiveikkaana odotan saapuvaksi tänään; ne kertovat tämän alueen kylistä ja toinen on entisen ala-asteen johtajaopettajan kirjoittama, hän myös opetti meitä kaksi viimeistä luokkaa. Löytyykö kirjasta mahdollisesti minun kuvani jos kerrotaan vanhasta koulusta ja sen viimeisistä vuosista ennen sen purkua...
    Vaan tiedätkö mitä täällä maalla kaipaan? Kirjastoautoa!
    Vaikkei kirjastoihin ole kuin 30 km - kolme kirjastoa mistä valita, niin voi miten mukavaa olisi jos vaikka tuohon kaupalla tai koululle tulisi kirjastoauto. Toisi lapsuuden mieleen sekin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo koulujuttu kun se on niin omakohtaista ja siksikin kiinnostavaa. Minä olen vähän huono ollut aina historiassa enkä oikein tänä päivänäkään osaa lukea mitään historiallisia kirjoja tai katsella historiasta kertovia juttuja vaikka tiedän , että voisivat olla tosi mukaansa tempaaviakin. Olen kai vähän outo :-).
      Touhulan nurkalle tulee kirjastoauto kerran viikossa; näen sen pysäkin melkein jopa ikkunastani. Jos ei ole puissa lehtiä :-). Silloin kun aluksi asuin täällä kesät talvet oli hienoa kun koulu on ihan vieressä ja siis myös se kirjastoautonkin pysäkki ja kansalaisopiston jumpparyhmä kokoontui viikottain siellä. Ei ainakaan matka voinut olla tekosyy olla menemättä :-).Mutta Sinulle tiedoksi, että täällä ei sitten kyllä olekaan sitä jäätelöautopysäkkiä !! Kaikkea ei näköjään voi saada :-).

      Poista
    2. Sain molemmat kirjat viime viikolla - toinen on kyllä niin kaukaiselta ajalta, etten olisi sitä tarvinut: Jääkaudelta 1800--luvulle. No, ehkä sekin on mielenkiintoinen.
      MUTTA: toisesta kirjasta löysin kuin löysinkin oman kuvani!
      Opettajani oli laittani kirjaan vanhoja, ilmeisesti koko koulun historian ajalta, en lukenut sitä vielä niin tarkkaan, luokkakuvia, yhden aina joka... no miten sen sanoisi... No kuitenkin. siellä on kuva, kun minä olen ollut 2. luokalla ja kuvassa on koko koulu, noin 55 oppilasta!
      Vanhempia kuvia vilkaistessani siellä pitäisi olla sekä tätini että setänikin 😄

      Minä kyllä vaihtaisin ihan mielelläni jäätelöauton kirjastoautoon, vaikka kävisi vain kerran kuussa sekin. Kunhan kävisi. Laitoin jo kerran siitä viestiäkin jonnekin, saataisko meille...

      Poista
  2. Ajattelin, että kiva kun molemmat lukee noin paljon. Valikoima on kuitenkin arveluttava 😅 t. Sartsa

    VastaaPoista
  3. Kyllä me luetaan paljon kumpikin ja useimmiten myös samoja kirjoja eli niitä murhakirjoja :-). Karilla on joku outo tarve kerätä kotiin keittokirjoja vaikka minä olen meillä se "pääkokki" enkä juurikaan resptejä lueskele. Jos jotain ohjetta kaipaan niin katson sen netistä. Mutta niin kauan kuin huusholliin mahtuu keittokirjoja niin mikäs siinä sitten :-).Huvinsa kullakin.

    VastaaPoista