lauantai 20. heinäkuuta 2024

 

 21.07.2024

 Valkoinen värihaaste. Totuuden nimessä en edes ole ajatellut että valkoinen on oma värinsä , mutta tottahan toki. Haasteeseen liittyy myös jää. Eli haasteena tällä kertaa siis valkoinen ja jää .

Touhulassa on paljon valkoista pitsiä.

 


 

 








Mutta on arkisempiakin asioita valkoisena. Kuten hiirenkarkoitin. Ja niitä on monta 😂

 


Palovaroitin





Roskis ja Ikean jakkara


 Ja sydän rekvisiittaa 💜





Tähän kuvaan eksyi jo vähän muitakin värejä mutta serlaa aina tarvitaan 😁





Ja entäs sitten se jää  ??   Pkastimesta löytyi jääpalojen lisäksi joskus pakastamani kurkunkukkajääpalat ; ei ole tullut kuitenkaan käytettyä . Heitinkin ne kuvaamisen jälkeen pois .



Ja tyhjensin myös joskus jäädytetyt jääpalat pakastimesta pois. Vanhenevatko jääpalat ? 😊.Tuli samalla kolattua muutenkin pakastinta.



Mutta lopuksi voin vain todeta, että onhan se valkoinen väri ja näköjään aika tärkeäkin sellainen kun sitä ainakin Touhulassa on ihan riittämiin. Ja siitäkin yllätyin sillä en ole koskaan ajatellut , että Touhula olisi millään muotoa sellainen valkoiseksi sisustettu skandinaavinen kesäkoti . Pois se minusta 😂.



Viikonpäivistä sunnuntai on väriltään valkoinen ?



2 kommenttia:

  1. Öö...onko? Siis sunnuntai. Tätä täytyy pohtia vähän pitempään 😅
    Valkoista on kai aika paljon. Siihen ei aina kiinnitä edes huomiota. Kaikki laitteet jne. Meillä on samanlainen sydän punaisella nauhalla. T. Sartsa

    VastaaPoista
  2. Tuon sydämen sain Siskoltani jokin aikaa sitten kun hän konmaritti tavaroitaan ja tuumasi, että tässä saattaisi olla Touhula ainesta.Ja olihan siinä :-).

    VastaaPoista