maanantai 1. heinäkuuta 2024

 02.07.2024

 

Kuten tuli todettua niin ulkotiskaukseen ei löytynyt näiltä lähikaupoista uutta kuivatustelinettä, mutta hätä keinot keksii 😁. Karilla on monista rakennusprojekteistaan jäänyt kaikenlaista tarviketta ja väliaikainen rakennelma syntyi nyt yhdestä kuivatuskaapin ritilästä. Sellainen ihan käyttämätön löytyi vintistä 👍.

 


 

Hyvin toimii tämäkin ja hetihän tästä syntyi ajatus ulkona olevasta oikeasta kuivatuskaapista ; laitetaanpa tilaukseen 😉.

2 kommenttia:

  1. Oikein toimiva kuivausteline. Meitä kun on vain kaksi ja tuota... käytetään aina niitä samoja lautasia ja kahvimukeja, jotka heti käytön jälkeen huuhdellaan, niin selailin nettiä tässä yksi ilta. Löysin asuntoautoon/-vaunuun tarkoitetun, tiskipöydän nurkkaan laitettavan telineen, johon mahtuu pari-kolme lautasta ja mukia, ja muutama lusikka, haarukka ja veitsi. Jäin miettimään sellaisen hankkimista... 😂

    VastaaPoista
  2. Meillä tiskiä tekee eniten Arttu :-) kun se syö ruokansa arabian tasseilta :-).Ja kun aika paljon kaikkea kokkaillaan niin niistä padoista ja kattiloista tulee kyllä tiskattavaa, mutta ulkona tiskaaminen on minusta jotenkin kivaa puuhaa....ainakin aurinkoisella ilmalla :-).

    VastaaPoista