sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

 15.07.2024

 

Kotiinlähdön aika. Mietin, että mitkä on ne asiat joita jään Koskelosta kaipaamaan.Tai paremminkin mitkä muistot säilön talven varalle  😉.

-aamukahvi maistuu täällä aina paremmalta kuin missään muualla.

-jokailtaiset lempeät saunan  löylyt. Jo itse saunan lämmitys on oma mukava rituaali.

-Artun kanssa istuskelu rappusilla ja siinä sitten seurataan haarapääskysten syöksymistä pesäänsä ja pois, sudenkorentojen lentelyä, sisiliskojen lekottelua rappusilla, heinäsirkkoja (en enää tosin kuule niiden siritystä ), monen värisiä perhosia.....luonnossa tapahtuu jotain mielenkiintoista koko ajan.






-päiväunia puutarhakeinussa hyvän aterian jälkeen ja samalla voi katsella pilvenhattaroita taivaalla.

- pitkät yöunet ja  myös Arttu malttaa nukkua ihan rauhallisesti meidän jaloissa ; tosin puoli kahdeksalta on jo henkilökunnan syytä nousta palveluspuuhiin. Ei kai sitä koko lomaa sentään nukuta 😻.

-uimistahan ei voita mikään

 


 

-päiväretket ja kaupassa käyntikin on oma juttunsa kun ei pyöritä niissä omissa vaki ympyröissä.


Mutta mukavaa on mennä kotiinkin; tottakai. Ja Touhulaan on myös jo vähän ikävä. Tänään on sateinen päivä luvassa ja sekin helpottaa vähän lähtemisen tuskaa.

2 kommenttia:

  1. Houkutteleva uintimaisema! Meillä ei pariin vuoteen ole ollut edes laituria, kun ei porukkaa ole tullut sitä laittamaan. Ei olla viitsitty ketään "pakottaa", vaan ollaan oltu ilman laituria. Ihan hyvin toimii niinkin. Järveen pääsee rannastakin :)

    VastaaPoista
  2. Meidän omasta rannasta puuttuu myös laituri ja tuo kuva on läheiseltä uimapaikalta jossa tapaamme käydä uimassa kun sinne on niin paljon mukavampi mennä :-). Eikä siellä ole koskaan ketään muita vaikka hyvä hiekkapohja ja kirkas puhdas vesi. Ja siis ihan yleinen uimaranta.
    Laiturin nosto/lasku on tuttu ongelma vanhempien mökiltä ; siihen oli harvoin kovin innokkaita osallistujia.

    VastaaPoista